Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Loop jij de Dam tot Damloop voor Stichting Opkikker?

Alle startbewijzen zijn inmiddels allemaal vergeven. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Dam tot Damloop 2017. Wel hebben we een reservelijst. Zodra er een plekje vrij komt, nemen we contact met je op. Stuur een e-mail naar info@opkikker.nl om op deze reservelijst te komen! 

Stichting Opkikker heeft maar liefst 100 gegarandeerde startbewijzen voor de 10 Engelse Mijl (16,09 kilometer) bemachtigd voor de Dam tot Damloop op zondag 17 september 2017! Met het meelopen in het team van Stichting Opkikker, draag je bij aan de organisatie van dagen ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Samen zorgen wij er voor dat wij dit jaar, naar verwachting, 2000 gezinnen een Opkikkerdag aan kunnen bieden.

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs!

  • Starten voor de grote massa in een speciaal vak voor goede doelen

  • Toegang business faciliteiten Dam tot Dam Park

  • Uniek Stichting Opkikker Running shirt

  • Een Teamfoto

Tegenprestatie
Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 150,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.

Individuele inschrijving
Schrijf je individueel in voor de 10 Engelse Mijl en je bent één van de 100 lopers in het team van Stichting Opkikker! 

Zamel in via pifworld!
Maak eenvoudig en snel een online actiepagina aan via online platform pifworld (www.pifworld.com). Klik hier voor onze eigen pagina of meld jouw actie direct aan via deze link. Van alle donaties die via dit platform gedaan worden, gaat 100% van het bedrag naar onze stichting!

Lopen met een groep of collega's in een team? 
Het is mogelijk om met jouw bedrijf, een eigen team samen te stellen met 10 lopers. Stel jij een team samen? Informeer naar de mogelijkheden via info@opkikker.nl.