Ja, ik word Supporter | Stichting Opkikker

SupportActie: word Supporter en steun Stichting Opkikker

De SupportActie is een loterij die zich het lot van goede doelen, stichtingen en verenigingen aantrekt. Stichting Opkikker is een van de stichtingen die steun ontvangt via de SupportActie. De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de Grote Clubactie.

Waarom meespelen?

Als u mee gaat spelen in de loterij van de SupportActie, doet u dat in eerste instantie omdat u Stichting Opkikker wilt steunen. Maar u krijgt er ook iets voor terug. Met uw deelname maakt u kans op mooie prijzen zoals een Citroën C1, reizen, koffersets en geldprijzen.

Hoe werkt het?

Een lot van de SupportActie kost € 5,50. Hiervan gaat 80 procent (€ 4,40) naar Stichting Opkikker. De overige 20 procent (€ 1,10) wordt besteed aan het prijzenpakket en de administratie. Inmiddels heeft Stichting Opkikker al ruim 4200 supporters via de SupportActie. De loterij van de SupportActie heeft vier trekkingen per jaar, in maart, juni, september en december. Deelnemers spelen mee tot wederopzegging. Ieder jaar worden er zo’n 12.500 SupportActie loten verkocht. Hoe meer loten u heeft, hoe groter de bijdrage aan Stichting Opkikker en uw kans op een prijs!

Meer informatie verwijzen wij u graag naar www.supportactie.nl.

 

á € 5,50 per lot

Ja, hierbij machtig ik de SupportActie om ten behoeve van Stichting Opkikker de volgende bijdrage maandelijks (tot wederopzegging) van mijn rekening af te schrijven. 80% van deze opbrengst komt direct ten gunste van Stichting Opkikker. Ik neem met mijn loten deel aan de vier trekkingen per jaar en maak kans op het vooraf gepubliceerde prijzenpakket.