Nieuws

Doe mee met de Opkikker Koffie Morning

De Koffie Morning is de grootste én gezelligste actie van Stichting Opkikker. Op 6 oktober komen mensen in het hele land samen om te genieten van taart, een goede kop koffie en gezelligheid. Tevens vragen ze aandacht en een financiële bijdrage voor het werk van Stichting Opkikker.

CBS de Regenboog organiseerde een sponsorloop

De leerlingen van CBS de Regenboog in Gorinchem hebben op Koningsdag een sponsorloop gehouden voor Stichting Opkikker. Hiermee hebben ze het prachtige bedrag van €2625,- opgehaald.

Sponsorloop op basisschool de Doolgaard

Basisschool de Doolgaard organiseerde op woensdag 10 mei een sponsorloop. Een gedeelte van de opbrengst, €606,32, doneren zij aan Stichting Opkikker. Hier zijn wij hen enorm dankbaar voor! 7 juni overhandigde zij de cheque aan Opkikker ambassadeur Bram Dijckmanns. 

Romano organiseert sponsorloop op zijn school

Ambassadeur Romano is 10 jaar en zit momenteel in groep 7 van basisschool De Twister. Hij organiseerde op zijn school een sponsorloop voor Stichting Opkikker. Deze sponsorloop vond plaats op 13 april jl. Dit leverde het mooie bedrag van € 350,- op.

Ambassadeurs Ilse en Cas knutselen zelf een doos voor het inzamelen van statiegeldbonnetjes

De Jumbo in Amersfoort wilde statiegeldbonnen inzamelen voor Stichting Opkikker. "Een probleempje", gaven ze aan, "wij hebben geen inzamelbox". Hier wisten ambassadeurs Ilse en Cas wel raad mee en knutselden zelf een inzamelbox in elkaar.

Pagina's