Nieuws

Stichting Opkikker is een Erkend Goed Doel (CBF)

Het CBF start deze week met de campagne ‘Geef gerust aan een Erkend Goed Doel’. Met deze actie willen ze het vertrouwen terugwinnen van alle donateurs. Een Goed Doel met een CBF-keurmerk voldoet namelijk aan strenge kwaliteitseisen.

ambassadeur Sven organiseert leuke actie met en bij Chocolaterie Zuccotto

Op zaterdag 23 en zondag 24 september werd er actie gehouden voor Stichting Opkikker bij Chocolaterie Zuccotto. Deze actie was mede georganiseerd door onze ambassadeur Sven Gorter.

Leny zet zich met hart en ziel in voor Stichting Opkikker

Met een hart voor de stichting heeft Leny Zuman zich de afgelopen maanden ingezet voor Stichting Opkikker. Ze had familie en vrienden bijeengeroepen voor een collecteweek in Leeuwarden, welke plaatsvond van 23 t/m 30 juli. Een groot succes!

Lopers van de J-Walk halen 1.300 euro op voor Stichting Opkikker

Op 9 september vond de, jaarlijks terugkerende, J-Walk plaats. De J-Walk is een wandeltocht van 8 óf 15 km lang, waarbij alle inschrijfgelden en andere opbrengsten volledig naar het goede doel aan.

Winactie schorten mogelijk gemaakt door Maxilia

Rondom de Koffie Morning hebben we een hele hoop leuke winacties kunnen doen. Organiseerde je op Burendag een Koffie Morning met de hele straat? Dan maakte je kans op 10 unieke, persoonlijke, kikkergroene schorten. Hoe tof is dat?

Pagina's