Nieuws

Bo organiseert een flessen inzamelactie op school

Ambassadeur haalde al haar creativiteit uit de kast voor ons. Ze hield namelijk een flessen inzamelactie op haar school en knutselde hiervoor een mega grote inzameldoos! Iedereen kon hier zijn of haar lege flessen inleveren.

Gewichtsconsulente in actie voor Stichting Opkikker

In 2016 gaf gewichtsconsulente Erna Dijkstra haar medewerking aan de Koffie Morning van Stichting Opkikker, door een aantal van haar recepten te delen. Kort daarna zette zij zich samen met haar clienten in om geld op te halen voor Stichting Opkikker.

Statiegeldactie wederom een succes

Zaterdag 22 juli nam onze ambassadeur Chris het prachtige bedrag van € 305,70 in ontvangst van Coen. Coen is werkzaam bij de Albert Heijn in ’s Hertogenbosch, waar ze statiegeldbonnen inzamelden voor Stichting Opkikker.

Collecteweek Schiedam bracht ruim 1500 euro op!

Van 2 t/m 8 juli vond de collecteweek in Schiedam plaats. Deze collecteweek werd georganiseerd door Mandy, moeder van Beau (12). In 2008 beleefden zij met het gezin een Opkikkerdag. Sindsdien is Mandy niet meer weg te denken bij Stichting Opkikker.

Bats jeugdvoetbaltoernooi brengt bijna 1400 euro op voor Stichting Opkikker

Voetbalvereniging Musselkanaal organiseerde dit jaar het ‘Batse jeugdvoetbaltoernooi’ voor Stichting Opkikker. Honderden jeugdvoetballers uit de gehele regio konden zich hiervoor opgeven. Elk team doneert een vrijwillige bijdrage, die rechtstreeks naar het goede doel wordt overgemaakt.

Pagina's