Nieuws

Secretariaat na 13:00 uur slecht bereikbaar

Vanmiddag is er in het hele land code oranje afgegeven wegens hevige sneeuwval. Om die reden hebben wij ervoor gekozen het secretariaat vandaag om 13:00 uur te sluiten. Na dit tijdstip zullen wij ook telefonisch niet bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak. 

Ton en Irene gaven groot jubileumfeest en haalden € 1000,- op voor Stichting Opkikker

Op 10 november vierden Ton en Irene Wouters een feest ter gelegenheid van de 60-jarige verjaardag van Ton en tevens dat zij hun 30-ste huwelijksjaar ingingen. Een cadeau? Nee, dat hoefden Ton en Irene niet. Zij vroegen de gasten een bijdrage voor Stichting Opkikker.

Nuon-klanten kunnen punten doneren aan Stichting Opkikker

Onze sponsor Nuon kwam kortgeleden met een leuke actie: klanten kunnen bij Nuon punten sparen en deze gebruiken voor een cadeau óf doneren aan een goed doel. Vanaf nu is het mogelijk om met deze punten ook Stichting Opkikker te steunen. De eerste donaties zijn al gedaan.

Ambassadeur Pepijn op bezoek bij burgemeester Blanksma van Helmond

Onze ambassadeur Pepijn is bij de burgemeester van zijn woonplaats op bezoek geweest om ervoor te zorgen dat de naamsbekendheid van Stichting Opkikker in Helmond toeneemt.

Ambassadeur Simon organiseerde zijn eigen sponsorloop

Onze ambassadeur Simon heeft op eigen initiatief een sponsorloop op zijn school,  Basisschool De Rank, georganiseerd. Hiermee heeft hij €3.560,10 opgehaald voor Stichting Opkikker. Wij zijn ontzettend trots op Simon en zijn geleverde prestatie!

Pagina's