Nieuws

Gezondheid aan huis sponsort Stichting Opkikker en bedenkt leuke actie!

Gezondheid aan huis voorziet Stichting Opkikker een jaar lang van neutraal wasmiddel. Dit wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat kostuums, handdoeken en andere was weer schoon is voor de volgende Opkikkerdag! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Winnaar mobieltjesactie 2018

In 2017 hebben we, met heel veel hulp, 82.333 mobieltjes ingezameld! Wat een mooi aantal én wat een mooi bedrag levert het ons op, om Opkikkerdagen van te blijven organiseren. Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen heel erg bedanken! 

Kerstviering basisschool Petrus Canisius

Het lijkt alweer even geleden, maar wij krijgen nog steeds de opbrengsten van kerstacties binnen. Zo ook die van Pim uit het Limburgse Puth. Met de kerstviering van zijn basisschool heeft hij €1300,- opgehaald. Een prachtig bedrag!

Lois en Lian doen mee aan de nieuwjaarsduik voor Stichting Opkikker!

Op 1 januari sprongen Lois en Lian het ijskoude water in voor Stichting Opkikker. De twee vriendinnen van 7 jaar besloten mee te doen aan de nieuwjaarsduik in Zeewolde en zo geld in te zamelen voor Stichting Opkikker.

Collecte bij kerstviering bij PCB De Buitenburcht

Zo vlak voor de feestdagen mochten wij deze cheque in ontvangst nemen. Tijdens de kerstviering op PCB De Buitenburcht werd er gecollecteerd voor onze stichting. Ook de Opkikkermascotte was hierbij aanwezig. Het was een gezellige avond met een prachtige opbrengst van maarliefst €610,-!

Pagina's