Nieuws

Samenwerking IQ4Learning en Stichting Opkikker

IQ4Training steunt Stichting Opkikker op een bijzondere manier. Voor ieder ‘Opkikker Trainingspakket’ dat in de webshop wordt verkocht, doneren zij een bedrag aan onze stichting. Wij vinden dit een fantastisch mooi initiatief en willen IQ4Training daar onwijs voor bedanken!

Vrijdag 21 april de officiële opening van ons nieuwe kantoor

Na een korte zoektocht, een flinke verbouwing en het verzamelen van prachtig meubilair zijn wij kortgeleden verhuisd naar ons nieuwe kantoor op de Versterkerstraat. Eindelijk alle medewerkers, stagiaires en vrijwilligers op één vloer.

Bemanning en oud bemanning van Zr. Ms de Ruyter halen €5000,- op voor Stichting Opkikker!

Afgelopen week was Ruud te gast bij de Marine en niet zomaar! Hij mocht een prachtige cheque van maar liefst €5000,- in ontvangst nemen! De bemanning en oud bemanning van Zr.Ms de Ruyter hebben een maand lang allerlei acties gedaan om geld in te zamelen voor de stichting.

Zaterdag 21 oktober: Singer-Songwriter Festival 2017 in Delft

Op zaterdagmiddag 21 oktober organiseert Dennis Meeder (van Fundraiser Eventz) in samenwerking met het Rietveld Theater in Delft het Singer-Songwriter Festival 2017. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar Stichting Opkikker! Initiatiefnemer van dit evenement is Dennis Meeder.

Ambassadeur Dean motivatie voor het bedrijf J.W. Limpens & Zn b.v. om zich in te zetten voor Stichting Opkikker

Dean en zijn gezin genoten eind 2016 van een Opkikkerdag. Dit was voor hen een zorgeloos dagje uit met het gezin, vertelde Marcha ons, de moeder van Dean. “Het was voor ons een dag die we niet snel zullen vergeten.

Pagina's