Ambassadeur Tim viert feest

Ter gelegenheid van het 21 jaar worden van ambassadeur Tim zal er op 19 november a.s. een feest worden gegeven bij JC Inventas in Grootebroek. Tim heeft de levensbedreigende ziekte Hoyeral-Hreidarson Syndroom in een vergevorderd stadium. Hij heeft genoten van meerdere Opkikkerdagen en zet zich er voor in om andere gezinnen ook een Opkikkerdaf te geven. De opbrengst van de feestavond komt ten goede aan de stichting.

Voor zover bekend komt de ziekte die Tim heeft op de hele wereld maar bij drie families voor. 15 dagen vóór de geboorte van Tim is zijn broertje Jeffrey aan dezelfde ziekte overleden. De familie van Tim heeft dus de afgelopen jaren al een zware tijd achter de rug. In 2002 heeft stichting Opkikker aan Tim een “individuele opkikkerdag” gegeven en in 2008 mocht Tim een “super-opkikkerdag” beleven. Ook de moeder van Tim heeft hiervan mee mogen genieten.

De droom van Tim is dat er op zijn verjaardag een mooi feest wordt gegeven. Op deze dag zullen verschillende artiesten zich belangeloos inzetten. Bij “ Jouw Marktkraam Hoorn ” op het Breed te Hoorn, is gratis een marktkraam beschikbaar gesteld waar onder andere de door Tim zelfgemaakte sleutelhangers, spullen van Opkikker die worden verkocht. Tevens zal er een doos staan waar oude mobiele telefoons kunnen worden ingeleverd. Eenzelfde doos is ook al te vinden bij Welkoop in Grootebroek. Een aantal mensen zal zich belangeloos, samen met de familie, inzetten om deze dag een groot succes voor Tim te laten worden. De organisatie kan al melden dat Martin Hunneman, Zanger Michael Nobbe, Eduard Zeulevoet, Bryan Stricker, Nick Stricker, Pip Whien, Sub Toppers, Roselle, Jacin Trill and Friends, Joyce van der Lee, Pietje Testbeeld, Chris Postma, Olivia Koppenol, JitskeZangeresKingma , Yara Beeks en Mr SaxoB optreden die zich ook belangeloos willen inzetten voor dit goede doel.

Iedereen is welkom op 19 november! Tussen 14:00-17.00 zijn er activiteiten voor de kinderen en in de avond van 19:00-23:00 een line-up van diverse artiesten. De inkomsten van deze dag zullen helemaal ten gunste komen van Stichting Opkikker wat toevallig ook dit jaar 21 jaar bestaat. Tim is voor deze organisatie kindambassadeur.