Benefiet-Ontbijt voor Stichting Opkikker

Benefiet-Ontbijt

Een groep studenten van de Hogeschool Utrecht te Amersfoort zijn een ontbijt-benefiet voor ons aan het organiseren. Wij willen de studenten alvast heel erg bedanken voor de actie. Wil jij een bijdrage leveren aan dit benefiet? Zie het persbericht hieronder.

Ontbijten voor Stichting Opkikker
Naast het heerlijke ontbijt dat voor jullie geserveerd wordt is er de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers uit de regio door middel van een leuke netwerkactiviteit.

Het evenement zal plaatsvinden op 12 februari 2016 van 07.00 – 09.30 uur. Het pand, bij Opmaat Vergaderen, ligt aan de Huizermaatweg 31 in Huizen.

 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zet zich in voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar. Net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar worden gezinnen met een langdurig ziek kind verrast met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.

Stichting Opkikker is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Sinds de oprichting in 1995 hebben al meer dan 10.000 gezinnen een Opkikkerdag beleefd. Maar er zijn nog meer gezinnen die een Opkikker verdienen. Helpt u mee om alle gezinnen in Nederland met een langdurig ziek kind in het zonnetje te zetten?

 

Doel

Op deze ochtend willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Opkikker. Daarnaast zal er een heerlijk Benefiet-Ontbijt verzorgd worden, een netwerkactiviteit met zelfstandig ondernemers uit de regio georganiseerd worden en er wordt een veiling gehouden.

Wil jij als zelfstandig ondernemer een bijdrage leveren aan Stichting Opkikker? Inschrijven is mogelijk vanaf 5 januari 2016 via EventBrite en de vergoeding van het ontbijt is €15,00.

Natuurlijk is elke euro welkom bij Stichting Opkikker! Mocht u verhinderd zijn voor het Benefiet-Ontbijt kunt u altijd een bijdrage leveren in de vorm van donaties of een bijdrage leveren aan producten voor het Benefiet-Ontbijt. Voor eventuele vragen kunt u gerust mailen naar: opkikker.ontbijt@gmail.com

Volg ons ook via Facebook: https://www.facebook.com/Ontbijten-voor-Stichting-Opkikker-1729120980644...