De sponsorloop van KBS De Martinus

Groep 8 van KBS De Martinus uit Losser heeft 10 november 2016 een sponsorloop georganiseerd voor onze stichting en daarbij een geweldig bedrag opgehaald!

Toen groep 8 had besloten dat zij de sponsorloop voor ons zouden organiseren, is er in tweetallen een presentatie gegeven voor de groepen 1 t/m 7 om te zorgen dat alle kinderen veel sponsoren zouden gaan zoeken. De hele school kreeg een sponsorbrief mee naar huis. Daarmee kon er langs de deuren worden gegaan om te vragen of bewoners hen wilden sponsoren.

Op de dag van de sponsorloop hadden alle klassen van de KBS zich verdeeld over de hele straat rondom de school. De groepen 1 t/m 4 probeerden in tien minuten zoveel mogelijk rondjes te lopen. Toen zij klaar waren, moesten de groepen 5 t/m 8 zoveel mogelijk rondjes rennen. Erg intensief, maar zeker leuk vertelden zij!

Toen de sponsorloop was afgelopen mochten de ouders een bezoek brengen aan de school om de dag feestelijk af te sluiten. Groep 7 had allemaal lekkere dingen gemaakt om die vervolgens weer te verkopen aan de bezoekers. Om half 7 was de dag tot zijn einde gekomen en ging iedereen naar huis.

In de weken na de sponsorloop heeft iedereen het geld opgehaald. Tijdens de kerstviering in de kerk is het opgehaalde bedrag bekend gemaakt, en dat is een flink bedrag: € 1755,-!!

Heel erg bedankt aan iedereen van KBS De Martinus en betrokkenen, hiermee kunnen we nóg meer gezinnen een leuke dag bezorgen!