Foto's Ambassadeursdagen online

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Dat stond ruim 1200 gezinnen te wachten tijdens de jaarlijkse ambassadeursdagen van Stichting Opkikker! Op zaterdag 21 en zondag 22 mei werd Attractiepark Duinrell omgetoverd tot Opkikkerland. Op 21 mei was Piet Paulusma aanwezig om het weerbericht te presenteren vanaf de locatie.

Wat Stichting Opkikker betreft is het belangrijkste onderdeel van deze dag: een dag ontspanning geven aan de vaak nog steeds langdurig zieke kinderen en hun gezin, hen bedanken voor hun ambassadeurschap, het stimuleren van lotgenotencontact en de gezinnen een onvergetelijke dag bezorgen zodat ze er weer even tegenaan kunnen! In een wereld vol ziekenhuisbezoeken is zo’n dag een welkome afwisseling.

De 1200 gezinnen die te gast waren op de Ambassadeursdagen hebben in het verleden zelf een Opkikkerdag meegemaakt en kozen er achteraf voor om verbonden te blijven met de stichting middels het ambassadeurschap. Zij weten als geen ander wat een Opkikkerdag voor invloed heeft en zetten zich met enorm veel toewijding in voor de maatschappij. Door grote en kleine acties te organiseren met het doel om lotgenootjes ook een dag ontspanning aan te kunnen bieden, door Stichting Opkikker met veel bezieling en enthousiasme onder de aandacht te brengen op allerlei verschillende plaatsen, door initiatieven van Stichting Opkikker te omarmen en tot een succes te maken, maar vooral door hun doorzettingsvermogen en hun zorg voor anderen, ondanks hun eigen ziekte. Stichting Opkikker is enorm trots op elk van haar ambassadeurs! De jaarlijkse uitnodiging voor de ambassadeursdagen betekent dan ook met grote letters: BEDANKT!

Video sfeerimpressie: https://youtu.be/tH0igDQ6avE

Duizenden foto's van de Ambassadeursdagen staan te wachten om bewonderd te worden.
Klik op onderstaande links om de foto's te bekijken:
Zaterdag 21 mei:https://stichtingopkikker.smugmug.com/Ambassadeursdag-21-m…/
Zondag 22 mei:https://stichtingopkikker.smugmug.com/Ambassadeursdag-22-m…/