Gezin van Daan haalt € 1.347,64 met collecteweek in Broek op Langedijk

Owen en Miriam hebben een gezin met vier kinderen: Stef (16), Femke (14), Floor (7) en Daan (3). Met zijn zessen wonen ze in de gemeente Broek op Langedijk en besloten ze zich volop in te gaan zetten voor Stichting Opkikker. 

Daan is helaas langdurig ziek, wat veel impact heeft gehad en nog steeds heeft op het hele gezin. Dat is de reden dat ze zijn aangemeld voor een Opkikkerdag, welke in augustus plaats gaat vinden.  Ondanks dat ze de Opkikkerdag nog niet hebben gehad, besloten ze zich alvast in te zetten voor de stichting, door een collecteweek te organiseren in de gemeente Broek op Langedijk. Deze vond plaats van 2 t/m 8 juli 2017. 

Voorafgaand aan deze week, hebben ze 10.000 flyers door de brievenbussen gedaan met de aankondiging van de collecte. Vooral zus Femke heeft hier erg hard aan meegeholpen. Tijdens de collecteweek liepen er in totaal 11 collectanten, bestaande uit vrienden en familie van het gezin. Dit alles was een succes, want met deze actie hebben ze maar liefst € 1.347,64 opgehaald! Een prachtig bedrag, waar we alle betrokkenen heel erg dankbaar voor zijn! 

Ook voor volgend jaar staat er alweer een collecteweek op de planning in Broek op Langedijk. Fantastisch!

We wensen het hele gezin veel plezier tijdens hun Opkikkerdag. Geniet ervan met zijn allen!