Vrijwilligerswerk Stichting Opkikker

Bijdragen aan de organisatie van onvergetelijke Opkikkerdagen voor gezinnen waarvan een van de kinderen langdurig ziek is? Dat kan! Stichting Opkikker is per direct op zoek naar vrijwilligers om ondersteuning te bieden op verschillende gebieden binnen haar organisatie. Stichting Opkikker heeft al meer dan 85.000 uur aan vrijwilligerswerk aangestuurd en biedt een platform voor mensen die goed willen doen. Doet u mee?

Waarom werkt Stichting Opkikker met vrijwilligers?

Stichting Opkikker vindt het belangrijk om haar activiteiten uit te voeren met behulp van de inzet van betrokken vrijwilligers. Naast het sociale aspect biedt de inzet van vrijwilligers ook een financiële besparing. De financiële middelen kunnen rechtstreeks ingezet worden voor de uitvoering van de doelstelling; namelijk gezinnen met een langdurig ziek kind een overgetelijke Opkikkerdag geven.

Wat houdt vrijwilligerswerk bij Stichting Opkikker in?

Op verschillende gebieden binnen de organisatie is er ondersteuning gewenst. Zo biedt de stichting de mogelijkheid om, passend bij de kwaliteiten en interesses van de geïnteresseerde, bij te dragen. Bij Stichting Opkikker geldt de afspraak 'vrijwillig is niet vrijblijvend'. Indien er afspraken gemaakt worden dan verwacht de stichting dat deze afspraken ook worden nagekomen. Lees het verhaal van een van de vrijwilligers hier.

Stichting Opkikker heeft momenteel voldoende vrijwilligers.