5 Engelse Mijl (by Night)

Naast de startbewijzen voor de 10 Engelse Mijl, hebben wij ook startbewijzen voor de Dam tot Damloop By Night (5 Engelse Mijl, 8 kilometer) op zaterdagavond 21 september 2019. Het leuke van deze loop is dat het in de nacht is. Gezellig een muziekje op de achtergrond en omgeven door mooie verlichting geeft deze loop een unieke ervaring! Dus; grijp je kans om mee te lopen in Team Opkikker! Lees hieronder wat wij bieden en van jou verwachten.

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs!
  • Stichting Opkikker Running shirt
  • Een Teamfoto
  • Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie

Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 150,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. Bij de inschrijving krijg je een mooi Running Shirt om te laten zien dat je loopt in ons team. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.

Individuele inschrijving

Schrijf je individueel in voor de 5 Engelse Mijl en je bent één van de lopers in Team Opkikker.

Zamel in via pifworld!

Maak eenvoudig en snel een online actiepagina aan via online platform pifworld. Bekijk hier de pifworld van #teamopkikker of maak hier direct jouw actie aan!

Ben jij enthousiast geworden om te lopen in ons team? Inschrijven kan via onderstaand formulier.