Bak jij de mooiste Koffie Morning taart?

Tijdens de oktober Koffie Morning maand zien wij de mooiste taarten voorbij komen. Werkelijk kunstwerken! Bak jij er ook wat van? Doe dan mee met de Koffie Morning bakwedstrijd! De bakker of bakster van dé Koffie Morning taart van 2018 wint een publicatie in het baktijdschrift van Nederland: Mjam Taart!

Voorwaarden deelname

Om deel te nemen aan deze bakwedstrijd hebben we een aantal voorwaarden opgesteld:

De taart is..

  • volledig zelf bedacht, ontworpen en gemaakt.
  • nooit eerder gepubliceerd in print en/of online.
  • volledig eetbaar. Niet eetbare materialen zoals dowels en bloemdraad zijn toegestaan mits niet als zodanig zichtbaar.
  • Er mogen geen afbeeldingen en dergelijke gebruikt worden die auteursrechtelijke beschermd zijn. Denk hierbij aan strip/tv/filmfiguren.
  • Alle materialen en ingrediënten moeten in een (web)winkel aangeschaft kunnen worden of zodanig beschreven worden hoe het gemaakt is.
  • De foto’s dienen voor zondag 11 november gestuurd te zijn naar koffiemorning@opkikker.nl(link stuurt een e-mail).
  • Ook heel belangrijk is het beeldmateriaal. In het algemeen geldt dat de foto’s uiteraard zo scherp mogelijk dienen te zijn en zo groot mogelijk qua bestandsformaat (minimaal 1 MB per foto, bij voorkeur 300 dpi).

De winnaar van de Koffie Morning taart van 2017 was Yvonne:

Hallo ik ben Yvonne Wijfje en bak al zo’n 10 jaar taarten. Begonnen voor de verjaardag van mijn dochter. Ik vond het zo leuk dat ik steeds meer taarten en cupcakes ben gaan bakken. Vooral het fijne gepriegel vindt ik erg leuk om te doen. Ik heb mee gedaan aan de koffieochtend van de stichting opkikker omdat onze zoon geopereerd moest worden aan zijn hart. Een spannende tijd, tijdens het wachten van de operatie zag ik op facebook de stichting opkikker voorbij komen en ik dacht je kind zal altijd maar ziek zijn. Dus toen heb ik het pakket voor de koffieochtend aan gevraagd en vrienden en familie uitgenodigd. Het was een hele gezellige ochtend met een mooi doel. Geld ophalen voor de stichting opkikker. Ik hoop een klein beetje te hebben bijgedragen aan een mooie dag voor zieke kinderen. Zodat ze heel even weer gewoon kind kunnen zijn.

Doe je mee voor de Koffie Morning taart van 2018? Succes! We zien je foto graag tegemoet!

Laatste Acties

Menu