Coördinator evenementen (1fte)

Vacatures-Betaalde vacatures

Krijg jij ook altijd zoveel energie van onze Opkikkerdagen en zou jij niets liever willen dan hier jouw werk van maken? Dan is dit jouw kans! Per direct zijn wij namelijk op zoek naar een coördinator evenementen. Het is jouw taak om – samen met jouw collega’s – onze evenementen tot een succes te maken!

Over Stichting Opkikker

Wij organiseren – inmiddels alweer 26 jaar – Opkikkerdagen en andere evenementen voor gezinnen met een ziek kind. Tijdens een Opkikkerdag nemen wij de gezinnen mee naar een andere wereld: onze Opkikkerwereld. Een wereld waarin de ziekte even géén hoofdrol speelt en het alleen maar draait om het samenzijn met het gezin. We ontzorgen hen een hele dag lang met een tjokvol supergaaf activiteitenprogramma dat helemaal is toegesneden op hun specifieke gezinssituatie. Een groots feest, helikoptervluchten, rondrijden in stoere auto’s of verkleed als echte prinses rondgereden worden in een koets: niets is te gek!

 

Nadat gezinnen een Opkikkerdag hebben beleefd, zijn zij in de gelegenheid om ambassadeur te worden van de stichting. Inmiddels hebben we zo’n 3.000 ambassadeurs in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar oud. Deze kinderen – vaak zelf ziek – zetten zich op een eigen, vrijblijvende manier in voor Opkikker. De één zamelt mobieltjes in, terwijl de ander een sponsorloop organiseert op school. Dit geeft ze de kans iets te doen voor lotgenoten en daarmee een andere, pósitieve draai te geven aan hun ziekte. De ambassadeurs vormen voor ons een hele bijzondere groep. Jaarlijks organiseren wij voor hen ons grootste evenement, op steeds weer een andere locatie: de Ambassadeursdagen.

Jouw rol als coördinator evenementen

Als coördinator evenementen zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden die nodig zijn om de Opkikkerdagen zo succesvol mogelijk neer te zetten. Hiervoor werk jij nauw samen met jouw collega’s. Goed kunnen plannen en organiseren zitten in jouw aard en zorgen ervoor dat jij altijd goed het overzicht houd. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en goed om kunt gaan met stress, zodat jij weerstanden met gemak ombuigt tot mogelijkheden!

 

Als coördinator evenementen maak je deel uit van Team evenementen – bestaande uit zes personen – en leg je verantwoording af aan de Teamleider evenementen. Je werkt vanaf ons kantoor in Almere. Daarnaast zijn jullie als team regelmatig te vinden op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar al onze Opkikkerdagen plaats vinden. Hier hebben wij onder andere twee eigen gebouwen – ook wel onze Opkikkerlanden genoemd – waar gedurende de Opkikkerdag diverse belevingen plaatsvinden. Denk hierbij aan o.a. ons eigen kasteel, theater, politiebureau en brandweerkazerne. Uiteraard krijgen jullie tijdens de evenementen zelf steun van tientallen tot wel honderden vrijwilligers, die jij ook aanstuurt.

Dit ga je doen:

 • Jij houdt het overzicht van wat er allemaal (nog) gedaan moet worden voor de Opkikkerdagen en andere evenementen en hebt hierover nauw contact met je collega’s
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het behoud van relaties en netwerken
 • Je weet ons relatiebestand uit te bouwen en deze nieuwe relaties aan je te binden
 • Je beheert het administratieve en communicatieve proces rondom de Opkikkerdagen
 • Je stuurt vrijwilligers aan tijdens de evenementen
 • Je bent een spin in het web en zorgt dat de juiste informatie bij de juiste persoon terecht komt

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding
 • Je hebt ervaring in een organiserende rol (bij voorkeur op evenementen)
 • Je hebt kennis van logistieke facilitaire processen
 • Je bent onderhandelingsvaardig
 • Je bent administratief vaardig, ook met ICT en het Office pakket
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs
 • Je hebt er geen problemen mee om regelmatig in het weekend te werken

Wat wij bieden:

 • Een zeer uitdagende functie in een organisatie die groeit en die constant in beweging is
 • Een tijdelijk contract voor 40 uur in de week met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid
 • Een marktconforme beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een superleuke baan, waarin jij al je eerder opgedane kennis en ervaring betaald kunt inzetten voor een goed doel!

 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je niets liever dan jouw droombaan werkelijkheid maken? Reageer dan met een korte motivatie en CV naar Weerwerk036. WeerWerk Werving & Selectie verzorgt voor deze vacature de werving en maakt een eerste selectie uit de mensen die reageren. Tijdens een eerste kennismaking met Annette Stevens van Weerwerk, wordt er gekeken of jij geschikt bent voor deze functie. De volgende gesprekken vinden plaats met het MT van Stichting Opkikker.

Menu