Geef ze een Opkikker!

Ken jij een gezin dat wel een Opkikker kan gebruiken? Het is mogelijk om dit gezin aan te melden voor een Opkikkerdag. Wanneer blijkt dat het gezin binnen de doelgroep van onze stichting valt en zij de afgelopen tien jaar nog geen Opkikkerdag hebben gehad, nemen wij contact op met het gezin. Wij sturen het gezin een medische verklaring toe die zij moeten laten ondertekenen door een behandelend arts of huisarts. Zodra wij deze retour ontvangen van het gezin, zullen wij het gezin op de belangstellendenlijst plaatsen. Als er een plekje vrij komt voor een Opkikkerdag, benaderen wij het gezin!

Momenteel duurt het ongeveer een half jaar voordat een belangstellend gezin in aanmerking komt voor een Opkikkerdag. Mocht er een spoedeisend karakter zijn, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@opkikker.nl.

Na een aanmelding zoeken wij contact met het gezin voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek achterhalen wij wat de interesses en dromen van de verschillende gezinsleden zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voor elk van hen wat te beleven is tijdens hun Opkikkerdag!

Menu