Grote Clubactie

Ieder jaar vindt in het najaar de loterij van de Grote Clubactie plaats. Stichting Opkikker is een van de goede doelen waar de opbrengst van de Grote Clubactie naartoe gaat. De Opkikkerloten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Voor elk verkocht lot ontvangten wij € 2,40 (80 procent van de verkoopprijs). De rest van het bedrag (20 procent) gaat naar de Grote Clubactie voor het uitkeren van de prijzen en administratiekosten.

Stichting Opkikker steunen

Door loten te verkopen, zorg je dat er geld wordt opgehaald voor nóg meer Opkikkerdagen. Je kunt de betaling direct regelen via een machtiging op het lot zelf, je hoeft dus niet met contant geld aan de slag.

In het lotenboekje is ruimte voor 20 kopers. Is je boekje vol? Dan stuur je deze terug in de antwoordenvelop die je van ons ontvangt bij het lotenboekje. Hiermee steun je ons én maken alle deelnemers ook nog eens kans op mooie prijzen. De hoofdprijs van de loterij is € 100.000,-.

Actieperiode

De landelijke actieperiode loopt van oktober tot december . Eind december worden de prijswinnaars bekendgemaakt op de website www.clubactie.nl. Prijswinnaars vullen hun gegevens in op het lot en sturen dit naar de Grote Clubactie. 

Via onderstaand formulier kun je loten bij ons bestellen! Voor 2018 hebben wij de loten nog niet in huis, maar we versturen deze op, zodra we deze binnen hebben!