Dam-tot-Damloop 2018

Na het grote succes in 2017, doen wij ook dit jaar weer mee met de  Dam tot Damloop. We beschikken in totaal weer over 100 startbewijzen! Wil jij onderdeel zijn van Team Opkikker en samen met ons de 10 Engelse Mijl (16,09 kilometer) lopen tijdens de Dam tot Damloop op zondag 23 september 2018? Geef je dan snel op! Met het meelopen in Team Opkikker, draag je bij aan de organisatie van dagen ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Vorig jaar hebben we met onze deelname ruim € 38.000,- opgehaald !
 

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs ruim voordat de algemene inschrijving van start gaat!
  • Starten voor de grote massa in een speciaal vak voor goede doelen
  • Toegang business faciliteiten Dam tot Dam Park
  • Stichting Opkikker Running shirt
  • Een Teamfoto
  • Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie

Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 150,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.
 

Individuele inschrijving

Schrijf je individueel in voor de 10 Engelse Mijl en je bent één van de 100 lopers in Team Opkikker.
 

Zamel in via pifworld!

Maak eenvoudig en snel een online actiepagina aan via het online platform pifworld (www.pifworld.com). 
Klik hier voor onze eigen pagina of meld jouw actie direct aan via deze linkVia deze pagina kan je iederen oproepen om te steunen. Het ingezamelde geld komt automatisch terecht op de rekening van Stichting Opkikker.
 

Lopen met een groep of collega's in een team? 

Het is mogelijk om met jouw bedrijf, een eigen team samen te stellen. Stel jij een team samen? Informeer naar de mogelijkheden bij Lotte (lotte@opkikker.nlen wij reserveren - indien mogelijk - het gewenste aantal plekken.
 
Ben jij enthousiast geworden om te lopen in ons team? Inschrijven kan via onderstaand formulier.