Uw inzet tijdens de collecteweek

U kunt zich op twee manieren inzetten tijdens de collecteweek van Stichting Opkikker in Almere: als collectant en als wijkcoördinator.

U inzetten als collectant

Als collectant gaat u in de collecteweek één of meerdere dagen een paar uur collecteren. U gaat langs alle huishoudens in de voor u geselecteerde straten in Almere. Als collectant wordt u ondersteund door een wijkcoördinator. De wijkcoördinator is uw contactpersoon en zorgt ervoor dat u ruim van te voren alle benodigde materialen ontvangt. Zo kunt u geheel voorbereid op pad. Wilt u collecteren voor Stichting Opkikker? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier en geef aan dat u wilt helpen als collectant.

U inzetten als wijkcoördinator

Als wijkcoördinator bent u contactpersoon van alle collectanten in uw wijk. U beantwoordt alle vragen en zorgt voor de stratenindeling van de wijk. Daarnaast deelt u alle collectebussen uit, neemt u ze weer in en telt u de opbrengst. Wilt u zich inzetten als wijkcoördinator voor Stichting Opkikker? Meld u dan aan via het onderstaande aanmeldformulier en geef aan dat u wilt helpen als wijkcoördinator.