SupportActie

De SupportActie is een loterij die zich het lot van goede doelen, stichtingen en verenigingen aantrekt. Stichting Opkikker is een van de stichtingen die steun ontvangt via de SupportActie. De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de Grote Clubactie.

Meespelen in de loterij van de SupportActie, betekent Stichting Opkikker steunen! Een lot van de SupportActie kost € 5,50, waarvan €4,40 (80%) naar Stichting Opkikker gaat. En dat niet alleen, want door deel te nemen aan de SupportActie maak je kans op mooie prijzen, zoals een Citroën C1, reizen, koffersets en geldprijzen. 

Inmiddels heeft Stichting Opkikker al ruim 4200 supporters via de SupportActie. De loterij van de SupportActie heeft vier trekkingen per jaar: in maart, juni, september en december. Deelnemers spelen mee tot wederopzegging. Ieder jaar worden er zo’n 12.500 SupportActie loten verkocht. Hoe meer loten u heeft, hoe groter de bijdrage aan Stichting Opkikker én hoe groter de kans op een prijs! Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website van de SupportActie (www.supportactie.nl).  
 
Doe mee met de SupportActie door onderstaand formulier in te vullen! 

Ja, hierbij machtig ik de SupportActie om ten behoeve van Stichting Opkikker de volgende bijdrage maandelijks (tot wederopzegging) van mijn rekening af te schrijven. 80% van deze opbrengst komt direct ten gunste van Stichting Opkikker. Ik neem met mijn loten deel aan de vier trekkingen per jaar en maak kans op het vooraf gepubliceerde prijzenpakket.