Jubelsokken

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze jubileumactie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

25 JAAR OPKIKKER. 25 JAAR STEUN AAN ELKAAR!
Wij zijn blij, enthousiast en bovenal héél erg trots! Stichting Opkikker bestaat dit jaar namelijk 25 jaar! Dat juist dit prachtige jubileumjaar door het coronavirus anders loopt dan wij hadden gehoopt, doet ons pijn. Maar wij laten ons niet kennen en maken er alsnog een feestje van!

Voor dit jubileum vragen wij mensen om een donatie van 25 euro, waarbij 1 euro gelijk staat aan 1 jaar dat wij gezinnen een Opkikkerdag mochten geven. Deze donatie zal vervolgens weer besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Help jij mee om zoveel mogelijk donaties van 25 euro te verzamelen? Ga dan naar www.opkikker.nl/jubelsokken en maak jouw persoonlijke actiepagina aan!

Ben jij Opkikker ambassadeur? Dan ontvang je bij deelname aan deze actie onze enige echte Jubelsokken Opkikkerspeld!

Menu