Heb jij nog wel wat tijd over en zou je graag elke week een steentje willen bijdragen aan Stichting Opkikker? Dan kunnen we jouw hulp héél erg goed gebruiken bij ons op kantoor in Almere. Stichting Opkikker biedt het hele jaar door lichtpuntjes aan gezinnen met een ziek kind. Of dit nu is door middel van een Opkikkerdag, onze Ambassadeursdagen óf door het rondbrengen van leuke verrassingspakketten. En omdat wij het hele jaar door actief zijn, kunnen wij het hele jaar door wel een helpende hand gebruiken!

Stichting Opkikker

Iedere dag horen meerdere gezinnen in Nederland dat hun kind ziek is. En dan bedoelen we geen griepje, nee kanker, taaislijmziekte, reuma of diabetes zijn voorbeelden van ziektes waar deze kinderen mee getroffen worden. Iedere dag weer doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk van deze gezinnen te helpen. Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor deze gezinnen, zodat zij hun zorgen en onzekerheden even kunnen vergeten. Maar misschien nog wel belangrijker: deze ervaringen maakt ze sterker en geeft ze weer kracht voor de toekomst.

Afdeling bedrijfsvoering

Als kantoor vrijwilliger word je begeleid door onze teamleider HR/Bedrijfsvoering Linda en ben je onderdeel van alle vrijwilligers en medewerkers op het kantoor van Stichting Opkikker. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alle processen op kantoor zo goed mogelijk lopen en ondersteun je jouw collega’s waar mogelijk.

Wat jij gaat doen als vrijwilliger?

Wat niet? Als kantoor vrijwilliger help je jouw collega’s om projecten tot een succes te maken. Dit kan inhouden dat je helpt met het uitvoeren van diverse administratieve taken, maar ook dat je geld gaat tellen, helpt bij het samenstellen van verrassingspakketten of het klaarmaken van de uitnodigingen van de Ambassadeursdagen. Geen week zal hetzelfde zijn!

Wij zoeken..

Een vrijwilliger die affiniteit heeft met het werk van Stichting Opkikker en iedere week een vast aantal dagdelen/dagen wilt komen helpen bij ons op kantoor. De vrijwilliger die wij zoeken:

 • Is bereid om allerlei zaken aan te pakken
 • Heeft kennis van de verschillende hand- en werkboeken van Stichting Opkikker (deze delen wij natuurlijk met jou)
 • Is administratief vaardig
 • Heeft ervaring met het Office pakket en e-mail
 • Heeft een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk
 • Vindt het geen probleem om de telefoon van Stichting Opkikker op te nemen
 • Heeft een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Is stressbestendig
 • Kan probleemoplossend denken
 • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Kan goed functioneren in een team.

Wij bieden..

Een leuke en gezellige werkplek, waar geen dag hetzelfde is! Natuurlijk mag je naast de werkzaamheden op kantoor, ook helpen tijdens onze (super leuke) evenementen, welke minimaal één keer per maand plaatsvinden. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief per e-mail naar Linda (linda@opkikker.nl).