Organiseer zelf een actie

Lijkt het je leuk om zelf of met jouw bedrijf/club een actie te organiseren voor Stichting Opkikker? Wij begeleiden je graag waar mogelijk. Zo kunnen wij, met onze kennis en ervaring, altijd advies geven en materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie. Neem hierover vrijblijvend contact op met Lotte (lotte@opkikker.nl). Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijven en particulieren die jou voorgingen. Wie weet doe je nog leuke ideeën op!

Top 3 acties van dit seizoen
Blok-1
Sponsorloop

Wil jij samen met je klas iets doen voor het goede doel? Of misschien willen jullie wel iets doen met de hele school? Organiseer dan nu een sponsorloop. Klik snel verder voor een aantal documenten die jou hierbij verder kunnen helpen.

Blok-2
Auto's wassen

Schijnt de zon? Heb je zin om naar buiten te gaan? En zou je ook nog het goede doel willen helpen? Ga dan nu samen met al je vriendjes en vriendinnetjes auto's wassen in de buurt en haal zo veel mogelijk geld op voor Stichting Opkikker.

Blok-3
Statiegeldflessen ophalen op de camping

Ga je deze zomer naar de camping toe? Haal dan bij alle mede-vakantiegangers de lege flessen op! Mocht je niet op vakantie gaan, kan je natuurlijk ook bij je buren of de dichtstbijzijnde camping langsgaan!