Prijzen Opkikkerloterij

Actueel-Acties

Doe mee met de enige echte Opkikker loterij! Met prijzen als een reischeque te besteden voor Disneyland ® Parijs, een PlayStation 5, toegangskaartjes voor de Efteling, een Nintendo Switch en een helikoptervlucht, wil je dit echt niet missen! Koop een lootje voor de Opkikkerloterij en maak kans op héél veel mooie prijzen! Hierbij alle prijzen die je kunt winnen:

 

1 x Weekend met het hele gezin naar Disneyland ® Parijs ter waarde van €1000,00. Deze reis zal door Stichting Opkikker geboekt worden bij OAD. Mocht de reis boven €1000,00 uitkomen, dan zal de winnaar het overige bedrag zelf bijbetalen.

1 x PlayStation 5 Digital Edition t.w.v. €399,99 (Console zonder disc-drive).

1 x Macbook AIR 130-inch t.w.v. €1129,10. Silver 13.3/1.1GHz DC/8GB/256GB.

1 x Nintendo Switch (Rood/Blauw) t.w.v. €328,00.

1 x Helikoptervlucht 4 pers inclusief lunch bestaande uit een broodje van de lunchkaart en 3 drankjes p.p. De helikoptervlucht wordt aangeboden door Ryfas Helicopters en de lunch wordt aangeboden door Restaurant Vliegveld Hilversum. De vluchten vertrekken en landen op Vliegveld Hilversum. Per vlucht gaan er 2 personen in de helikopter, dus 2 rondvluchten voor 2 personen t.w.v. totaal €380,00. Te boeken op basis van beschikbaarheid.

1 x Een weekend of midweek op een Blokhutboot op de locatie de Gouden Ham of de Bommelerwaard op basis van beschikbaarheid.

1 x Met 4 personen naar de Efteling inclusief één parkeerticket. Geldig tot en met 9 januari 2022.

1 x 1 minuut gratis snoepscheppen bij Jamin. Alleen geldig op schepsnoep. Jelly beans zijn uitgesloten van de actie, je mag deze dus niet scheppen. Het arrangement is niet geldig in de webshop. Scheppen mag alleen met de Jamin scheplepel en schepzakken. Er mag slechts door 1 persoon snoep geschept worden.

1 x 1 kasteelovernachting in Kasteel de Essenburgh incl. ontbijt voor 2 personen in een kasteelkamer. Op basis van beschikbaarheid, te boeken van dinsdag t/m zaterdag.

1 x Meet&Feed voor 4 personen bij AquaZoo Leeuwarden inclusief entree en één parkeerticket op basis van beschikbaarheid.

1 x Cadeaubon t.w.v. 100 euro voor een uitje bij Aloha Amsterdam. Zowel te besteden voor een kinderfeestjes als een uitje voor volwassenen.

1 x 1 overnachting in Hotel de Hoeve van Nunspeet inclusief ontbijt voor 2 personen in een comfort kamer op basis van beschikbaarheid.

1 x 1 overnachting in Veluwe Hotel de Beyaerd inclusief ontbijt voor 2 personen in een standaard kamer op basis van beschikbaarheid.

1 x Dameshorloge van Lacoste t.w.v. €149,00 Model LC2001040.

3 x 1 overnachting in Hotel de Zeeuwse Stromen inclusief ontbijt voor 2 personen in een duinappartement op basis van beschikbaarheid (met uitzondering van juli, augustus en feestdagen).

1 x Een privéfeestje voor kinderen op locatie met een goochelshow (verzorgd door Ab Schouten) en een springkussen (verzorgd door Spijker Stalinrichting) op basis van beschikbaarheid.

5 x 2 toegangstickets Julianatoren geldig tot en met 31 december 2022.

8 x Cadeaubon van Simon Lévelt t.w.v. 25 euro voor heerlijke koffie en/of thee.

10 x Cadeaubon van Topbloemen.nl t.w.v. 25 euro voor een fleurig boeket.

10 x Cadeaubon van Koffer&Co t.w.v. 15 euro voor koffertjes met leuke opdruk.

5 x 2 boeken van Rutger van den Broek (bekend van Rutger Bakt): Cakes en Het Hartige Bakboek.

5 x Cadeaubon van Pixum t.w.v. 15 euro voor een fotocadeau.

30 x Een lot van Lot of Happiness om 1 trekking gratis mee te spelen in de Lot of Happiness loterij.

Menu