Relatievrijwilliger

Vacatures-Vrijwilligers

Voor de uitvoering van de Opkikkerdagen heeft de stichting hulp nodig van vrijwilligers die het leuk vinden om iets voor onze doelgroep te betekenen als relatie van de stichting. Heb je een coole boot, kun je een leuke workshop geven, ben je visagist, DJ of fotograaf of kun jij op enige andere wijze bijdragen aan de Opkikkerdagen, dan zouden wij je graag inzetten als relatievrijwilliger,

Informatie verstrekking:

De relatievrijwilligers worden begeleid door de medewerker relatiebeheer van de stichting, dat is de contactpersoon waarmee je vooraf en tijdens het evenement contact hebt. Hij/zij maakt de afspraken met je en bespreekt wat wie zal verzorgen voor jouw activiteit.

Ben je enthousiast geworden?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen de Opkikkerdagen mogelijk te maken door hun inzet als relatie. Ben je één of meerdere dagen beschikbaar voor de stichting en ben je enthousiast geworden om gezinnen in het zonnetje te zetten met jouw activiteit dan vragen wij je om contact op te nemen met Diana Rijs. Dit kan door te bellen naar 036-5386660, of te mailen naar diana@opkikker.nl.

Menu