Periodiek schenken

Wat is een periodieke schenking?

Een periodieke schenking leg je vast voor minimaal 5 jaar. Het grote voordeel voor jou als donateur: jouw gift is aftrekbaar van de belasting, ongeacht de hoogte van het bedrag. Hoe groot het belastingvoordeel is hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Ons voordeel: wij hebben de garantie dat wij minimaal 5 jaar op jouw ondersteuning mogen rekenen.

Voorwaarden periodieke gift

Aan welke voorwaarden een periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek in jouw aangifte inkomstenbelasting, is te lezen op www.belastingdienst.nl/giften.

Wat moet je doen?

Download de overeenkomst periodiek schenken onderaan deze pagina. Vul deze overeenkomst in en stuur deze naar:

Stichting Opkikker
Antwoordnummer 145
1300 VC  ALMERE

Je kan de overeenkomst ook scannen en sturen naar info@opkikker.nl.

Vervolgens vullen wij de overeenkomst verder in en sturen deze zo spoedig mogelijk naar je terug. Bewaarde ingevulde overeenkomst goed. Deze kan je gebruiken bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de aftrek van de door jou gedane donatie.

Stichting Opkikker ANBI

De belastingdienst heeft Stichting Opkikker aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn giften van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Op de website van de Belastingdienst staat Stichting Opkikker als ANBI aangemerkt.


Meer informatie? Neem vooral contact op!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem daarom vooral contact op met John Alosery of Jeffrey Kesselaar via 036-5386660 of info@opkikker.nl.