Teamleider Evenementen (1ft)

Vacatures-Betaalde vacatures

Een gezin met een ziek kind de dag van hun leven bezorgen; hoe tof zou het zijn als dát jouw baan is? Als teamleider evenementen is het jou doel om, samen met jouw team, tientallen Opkikkerdagen per jaar succesvol neer te zetten. Jij zorgt ervoor dat de organisatie in goede banen verloopt en geeft hiervoor leiding aan een team van vijf medewerkers.

 

Over Stichting Opkikker

Wij organiseren – inmiddels alweer 26 jaar – Opkikkerdagen en andere evenementen voor gezinnen met een ziek kind. Tijdens een Opkikkerdag nemen wij de gezinnen mee naar een andere wereld: onze Opkikkerwereld. Een wereld waarin de ziekte even géén hoofdrol speelt en het alleen maar draait om het samenzijn met het gezin. We ontzorgen hen een hele dag lang met een tjokvol supergaaf activiteitenprogramma dat helemaal is toegesneden op hun specifieke gezinssituatie. Een groots feest, helikoptervluchten, rondrijden in stoere auto’s of verkleed als echte prinses rondgereden worden in een koets: niets is te gek!

 

Nadat gezinnen een Opkikkerdag hebben beleefd, zijn zij in de gelegenheid om ambassadeur te worden van de stichting. Inmiddels hebben we zo’n 3.000 ambassadeurs in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar oud. Deze kinderen – vaak zelf ziek – zetten zich op een eigen, vrijblijvende manier in voor Opkikker. De één zamelt mobieltjes in, terwijl de ander een sponsorloop organiseert op school. Dit geeft ze de kans iets te doen voor lotgenoten en daarmee een andere, pósitieve draai te geven aan hun ziekte. De ambassadeurs vormen voor ons een hele bijzondere groep. Jaarlijks organiseren wij voor hen ons grootste evenement, op steeds weer een andere locatie: de Ambassadeursdagen.

 

Jouw rol als teamleider evenementen

Als teamleider evenementen ben jij eindverantwoordelijk voor het slagen van onze evenementen. Naast de operationele taken houd jij je ook bezig met het schrijven van project- en beleidsplannen en denk je mee over het afdelingsbeleid. Het is daarom belangrijk dat je een krachtige en duidelijke visie hebt en hier met jouw team een gedeelde visie van maakt. Jij motiveert en stimuleert jouw team, zodat jullie samen succesvolle evenementen neerzetten. Je brengt jouw enthousiasme op een natuurlijke manier over en buigt weerstanden met gemak om tot mogelijkheden! Daarnaast is het belangrijk dat jij het overzicht goed weet te houden en werkzaamheden kunt delegeren naar jouw teamleden.

 

Als teamleider evenementen vorm je samen met de directeur, de teamleider PR & Fondsenwerving en de teamleider HR & Office management het MT van Stichting Opkikker. Jij geeft leiding aan team evenementen, dat straks bestaat uit vijf medewerkers. Het wordt jouw uitdaging om een nieuw team op te bouwen, waarmee jullie gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de organisatie van onze evenementen. Dit gebeurt allemaal op ons kantoor in Almere. Daarnaast zijn jullie als team regelmatig te vinden op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar al onze Opkikkerdagen plaats vinden. Hier hebben wij onder andere twee permanente locaties, ook wel onze Opkikkerlanden genoemd. Uiteraard krijgen jullie tijdens de evenementen zelf steun van tientallen tot wel honderden vrijwilligers, aan wie jij ook leiding geeft.

Dit ga je doen:

 • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de organisatie van onze evenementen
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, kwantiteit en kostenbeheersing
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamdoelstellingen die voortkomen uit meerjaren beleidsplannen
 • Je initieert verbeterplannen
 • Je draagt zorg voor adequate managementinformatie en plan-do-act-cyclus
 • Je schrijft project- en beleidsplannen
 • Je bepaalt in overleg met het MT het afdelingsbeleid

 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding
 • Aangevuld met een managementopleiding
 • Je hebt ervaring met leidinggeven op coachende wijze
 • Je hebt ervaring in de organiserende rol bij evenementen
 • Je hebt ervaring met financiële verslaglegging
 • Je bent onderhandelingsvaardig
 • Je bent administratief vaardig, ook met ICT en het Office pakket
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs
 • Je hebt er geen problemen mee om regelmatig in het weekend te werken

 

Wat wij bieden:

 • Een zeer uitdagende functie in een organisatie die groeit en die constant in beweging is
 • Een tijdelijk contract voor 40 uur in de week met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid
 • Een marktconforme beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een superleuke baan, waarin jij al je eerder opgedane kennis en ervaring betaald kunt inzetten voor een goed doel!

 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je niets liever dan jouw droombaan werkelijkheid maken? Reageer dan met een korte motivatie en CV naar Weerwerk036. WeerWerk Werving & Selectie verzorgt voor deze vacature de werving en maakt een eerste selectie uit de mensen die reageren. Tijdens een eerste kennismaking met Annette Stevens van Weerwerk, wordt er gekeken of jij geschikt bent voor deze functie. De volgende gesprekken vinden plaats met het MT van Stichting Opkikker.

Menu