Sponsor van een Super Opkikkerdag

Een Opkikker voor u, uw personeel en 55 gezinnen! Wuiven als prinses vanuit een sprookjeskoets, meerijden in een échte Ferrari of als een ware topkok een heerlijk gerecht bereiden. Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje voor het hele gezin en een herinnering voor jaren.

Tijdens een Super Opkikkerdag worden 55 Opkikkergezinnen op een locatie vol spectaculaire activiteiten ontvangen. U kunt ons helpen samen met uw collega’s, relaties of klanten een van deze Super Opkikkerdagen mogelijk te maken. Je leert elkaar op zo’n dag op een geheel andere manier kennen. Naast een financiële bijdrage ten behoeve van de organisatie van deze unieke dag, zet u zich gezamenlijk in als gelegenheidsvrijwilliger. U begeleidt een van onze Opkikkergezinnen. Een unieke en zeer dankbare ervaring.

Er zijn drie verschillende manieren voor het sponsoren van een Super Opkikkerdag;
- Het beschikbaar stellen van een bedrag.
- Samen met +/- 70 gelegenheidsvrijwilligers een dag inzetbaar zijn als gezinsbegeleider, dit kunnen uw medewerkers en/of relaties zijn.
- Het gehele evenement exclusief sponsoren en aanwezig zijn met +/- 70 gelegenheidsvrijwilligers (bijvoorbeeld uw personeel en/of relaties). Daarnaast bestaat er op enkele Super Opkikkerdagen per jaar de mogelijkheid van deelsponsoring.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met de afdeling PR en Fondsenwerving via 036-5386660 of info@opkikker.nl.

Ervaringen?

De volgende bedrijven gingen u voor: KPMG, Rabobank, Sogeti, Vodafone, Nuon, Roto, Alliander, CenterParcs, AS Watson, Mazars en vele anderen. Wilt u de ervaringen lezen van de gezinnen en het personeel van een bedrijf dat een Super Opkikkerdag heeft gesponsord? Klik dan hier.