Ambassadeurs Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft er belang bij dat zoveel mogelijk mensen haar werk ondersteunen. Naamsbekendheid is hierbij onmisbaar. We zijn er trots op dat een aantal bekende Nederlanders hun naam aan Stichting Opkikker wil verbinden. Met hun hulp kunnen we nog meer gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag aanbieden.

 

Piet Paulusma

Op 1 september 1996 presenteerde ik, Piet Paulusma, mijn eerste weerbericht bij SBS6. Na een aantal opnames van mijn weerbericht op Opkikkerdagen heb ik veel sympathie gekregen voor de stichting. Je ziet direct het resultaat van een Opkikkerdag aan de blijdschap op de gezichten van de kinderen.

Maureen du Toit

Sinds begin september 2011 hebben wij Maureen du Toit mogen toevoegen aan de prachtige rij ambassadeurs die de stichting momenteel al heeft. Maureen is presentatrice van Hart van Nederland en De Smaakpolitie, maar vooral moeder van 2 dochters.

Loes Linders

Als wakeboardstster ga ik met mijn lijf tot het uiterste. Bij wakeboarden ben je nooit klaar: het kan altijd beter, perfecter of moeilijker. En dat vind ik nu juist de uitdaging: daar geniet ik van.

Jump!

Hooi allemaal!

Wij vinden het een eer dat wij op onze jonge leeftijd al ambassadeur mogen zijn van Stichting Opkikker, die fantastische Opkikkerdagen organiseert voor langdurig zieke kinderen en hun familie.

Ernst & Bobbie

Ernst en Bobbie maken altijd een gaatje vrij om de kinderen en hun familie te ontmoeten of om wat extra's voor ze te doen. We zijn dan ook heel blij dat Ernst & Bobbie ambassadeur willen zijn van Stichting Opkikker! 

Edwin

6 April 2009 werd een dag om nooit te vergeten: Tijdens een grootse cd-release van mijn plaat ‘Ga met me mee!’ werd niet alleen de opmars ingezet naar mijn eerste TOP-100 hit, maar werd ik ook nog eens uitgeroepen tot Ambassadeur van Stichting Opkikker.

Doenja

Ik ben Doenja en samen met de Doenja Kids verzorg ik optredens voor kinderen in het hele land. Toen wij met Stichting Opkikker kennis maakten en ik zag wat een geweldig werk zij verrichten, was ik direct onder de indruk. Tijdens een Super Opkikkerdag worden langdurig zieke kinderen e