Help je mee collecteren in 2021?

Ondanks de maatregelen, staan de eerste collecteweken gelukkig weer op de planning. Deze kunnen tenslotte geheel coronaproof georganiseerd worden! Wil jij ons hierbij helpen? Wat fijn! Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op! 

Wil jij helpen als collectant? Op dit moment staan de volgende collectes op de planning waar wij nog collectanten voor zoeken:

  • Wijk bij Duurstede: 5 t/m 11 december 2021
  • Tilburg: 12 t/m 18 december 2021

Wil je graag een collecteweek organiseren bij jou in de buurt? Laat het ons weten, dan vragen wij voor jou een vergunning aan in jouw gemeente om te mogen collecteren. Daarnaast verzorgen wij alle benodigdheden, zoals collectebussen, een stratenplan en promotiemateriaal. Ook vragen wij aan andere Opkikker-vrijwilligers bij jou in de buurt of ze willen helpen. Jij kan jouw vrienden, familie en kennissen vragen of ze met je mee willen lopen. Na afloop van de collecte tellen we samen de opbrengst en berekenen we hoeveel gezinnen jullie hiermee hebben geholpen!

Het zou te gek zijn als er in steeds meer gemeenten gecollecteerd gaat worden voor Stichting Opkikker. Niet alleen levert dat mooie bekendheid op voor Opkikker, de opbrengst zorgt er ook voor dat we Opkikkerdagen kunnen blijven organiseren. Wij helpen je graag met de voorbereidingen en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meld je via onderstaand formulier aan als collectant of neem vrijblijvend contact op met onze projectcoördinator Larissa.

Ben je ambassadeur van Stichting Opkikker? Dan ontvang jij naar aanleiding van deze actie onze ‘Opkikker collectespeld’ uitgereikt op de eerstvolgende Ambassadeursdag!

Menu