Collecteweek

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze collecteweken. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Help je mee collecteren in 2020?

De collecteweken die de komende maanden gepland stonden, zijn vanwege het coronavirus helaas geannuleerd. Wij hopen, zodra het weer mogelijk is, zo snel mogelijk weer te starten met nieuwe collectes. Wil jij ons hierbij helpen? Wat fijn! Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op! 

Wil je graag een collecteweek organiseren bij jou in de buurt? Laat het ons weten, dan vragen wij voor jou een vergunning aan in jouw gemeente om te mogen collecteren. Daarnaast verzorgen wij alle benodigdheden, zoals collectebussen, een stratenplan en promotiemateriaal. Ook vragen wij aan andere Opkikker-vrijwilligers bij jou in de buurt of ze willen helpen. Jij kan jouw vrienden, familie en kennissen vragen of ze met je mee willen lopen. Na afloop van de collecte tellen we samen de opbrengst en berekenen we hoeveel gezinnen jullie hiermee hebben geholpen!

Het zou te gek zijn als er in steeds meer gemeenten gecollecteerd gaat worden voor Stichting Opkikker. Niet alleen levert dat mooie bekendheid op voor Opkikker, de opbrengst zorgt er ook voor dat we Opkikkerdagen kunnen blijven organiseren. Wij helpen je graag met de voorbereidingen en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Ben je ambassadeur van Stichting Opkikker? Dan ontvang jij naar aanleiding van deze actie onze ‘Opkikker collectespeld’ uitgereikt op de eerstvolgende Ambassadeursdag!

Meld je via onderstaand formulier aan als collectant of neem vrijblijvend contact op met onze projectcoördinator Larissa.

Menu