Mobieltjes die helemaal uitgelogd zijn, kunnen voor ons het meeste geld opleveren. Als een mobieltje volledig is uitgelogd, is het namelijk mogelijk om met Blancc Software alle data op het mobieltje te verwijderen.
Het is daarom handig als je je mobiel terugzet naar fabrieksinstellingen. Daarna is het nodig om jouw google-account of iOS account van jouw toestel te verwijderen. En dat ‘Zoek mijn iPhone’ niet meer actief is. Als jouw account nog is ingelogd op het toestel, kunnen we het toestel namelijk niet wipen. Dat betekent dat het toestel niet als “refurbished” toestel gebruikt kan worden. En dat zou zonde zijn!
Lukt het om welke reden dan ook niet om het toestel klaar te maken voor dataverwijdering? Dan kunnen we de mobiel nog steeds goed gebruiken! Hij wordt dan gerecycled: alle edelmetalen worden eruit gehaald en doorverkocht. Ook dan krijgen we dus een (kleinere) bijdrage voor de mobiel.