Ons team

Bij ons op kantoor word je verwelkomd door een gezellige groep medewerkers en vrijwilligers. Benieuwd wie er allemaal werken? We stellen ze graag aan je voor!

Ruud Sliphorst

Directeur & Oprichter

Je hoort hem al van mijlenver aankomen. Er gaat geen dag voorbij dat Ruud niét fluitend door de gangen loopt. Als oprichter is hij 27 jaar later nog steeds het hart van de stichting.

Marcia Raijmakers

Teamleider Evenementen

Hoor je iemand met de slappe lach? Dan is het vast Marcia die naar flauwe filmpjes kijkt of verstoppertje speelt met haar dochtertje Vieve. Bij deze positivo is het glas altijd half vol en de Opkikkerdagen organiseren doet zij met veel bevlogenheid.

Daan Roozendaal

Evenementen Coördinator

‘Doen wat je leuk vindt’, dat is het motto van Daan. Maar dat resulteert nogal eens in een overvolle agenda bij onze evenementen coordinator. Wil je toch nog een plekje veroveren in zijn agenda? Zorg dan voor een schaakbord en een goede bak koffie!

Karina Karzijn

Coördinator Gezinszaken

Zin in taart? Dan moet je bij Karina zijn. Met haar heerlijke baksels maakt ze zichzelf favoriet bij haar collega’s! Deze keukenprinses zorgt ervoor dat het allemaal op rolletjes loopt bij ons op kantoor!

Daphne Kerkenaar

Coördinator Gezinszaken

Ben je op zoek naar Daphne? Volg dan de muziek! Dit feestbeest staat vooraan in de rij bij een goed festival of concert! Staat ze in het weekend niet te dansen, dan is ze te vinden op een Opkikkerdag. Vanaf de Opkikkerbalie coördineert ze alle programma’s!

Diana Rijs

Coördinator Vrijwilligers

Ben je ’s ochtends de sleutel vergeten? Geen probleem, Diana is er al! Deze vroege vogel krijg je zelfs voor werk vroeg haar bed uit. Maar liever nog voor italiaans ijs of haar kleinkind!

Vincent Zohlandt

Facilitair Evenementen Coördinator

Men zegt wel eens dat Vincent net zo vriendelijk is als dat hij lang is. En geloof ons: dan is hij héél erg vriendelijk! ‘Nee’ lijkt niet in het woordenboek van onze facilitair coördinator voor te komen. En dat weten er meer! Zijn mobiel staat tijdens een Opkikkerdag dan ook roodgloeiend!

Joyca Sliphorst

Coördinator Ziekenhuizen

Nieuwsgierig als ze was, ging ze als klein meisje altijd al mee naar allerlei Opkikkermomenten. Het uitzwaaien tijdens de allereerste Super Opkikkerdag is een moment die ze nooit zal vergeten! Voor de stichting die diep in haar hart geworteld zit, is ze nu druk bezig om de samenwerking met ziekenhuizen te onderhouden én te laten groeien!

Sebastiaan Huijsmans

Teamleider PR/FW

Nog maar nét in dienst of Sebastiaan kroop tijdens Mud Masters al door de modder om geld op te halen voor de stichting. Deze sportieveling zet echt alles op alles om ervoor te zorgen dat we genoeg geld hebben voor onze Opkikkerdagen.

Ruby Oudejans

Communicatie Medewerker

Stelt Ruby jou vragen? Pas maar op, want voor je het weet sta je in de krant! Met haar vlotte pen laat ze de mooiste Opkikkermomenten helemaal tot leven komen in haar verhalen.

Kelly Loup

Communicatie Medewerker

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Iets wat je Kelly niet hoeft te vertellen. Denk je dat je haar nooit treft tijdens een Opkikkerdag? Dan komt het omdat ze verscholen zit achter haar camera.

Joeri Ebbelaar

Coördinator Fondsenwerving

‘De aanhouder wint’ is het motto van Joeri en dat bleek ook wel toen hij in 5 dagen, met 40+ graden (!), van Bussum naar Parijs fietste. Je kunt er dus op vertrouwen dat hij er álles aan zal doen om ervoor te zorgen dat we voldoende geld hebben voor onze Opkikkerdagen!

Lotte Drieman

Project Coördinator

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes! En dan het liefst ingedeeld in verschillende kleuren. Welke actie Lotte ook coördineert, één ding is zeker: je bent meteen een compleet stappenplan, to do lijst of materialenlijst rijker!

Gilian Wemekamp

Coördinator Binnenkomende Acties

’s Middags of ’s nachts, online of offline, het maakt Gilian niets uit. Voor spelletjes mag je hem altijd vragen. Maar waag het niet om vals te spelen, want een eerlijke aanpak staat bij onze actie coördinator hoog in het vaandel!

Linda Saan

Teamleider Bedrijfsvoering

Nieuw-Zeeland, Bali, Nicaragua: Linda heeft al veel van de wereld gezien! Gelukkig zit ze in Almere ook helemaal op haar plek. Hier op kantoor zorgt ze ervoor dat iedereen zijn werk kan doen, regelt ze zaken op de achtergrond en ondersteunt collega’s daar waar nodig. Een echte duizendpoot dus!

Manfred van Leeuwen

Medewerker Boekhouding en Ambassadeursbeheer

Is er een Opkikkerdag? Dan is Manfred erbij. Het liefst mist hij er geen één! Een bezig bijtje is het wel. Althans, dat lijkt zo. Want ‘niets doen’ staat ook graag bovenaan zijn to do list!

Ellen Tas

Medewerker Systeembeheer

Ellen is de supervrouw bij ons op kantoor. Ze komt er meteen aangevlogen wanneer er ‘Elleeeen’ geroepen wordt, als de computer weer eens niet doet wat hij hoort te doen. En sjoef, daar gaat ze weer!

Harry Jonk

Coördinator Statiegeldactie

Ook al is hij de oudste bij ons op kantoor, Harry gaat geen klus uit de weg en maakt van ‘zijn’ statiegeldactie een groot succes! Zijn collega’s smullen van alle verhalen die hij vertelt over ‘vroeger’.

Kris Lijnema

Mobieltjes Koning

Zeiden we Kris? We bedoelden eigenlijk de Mobieltjeskoning! In 2019 telde hij ruim 80.000 mobieltjes weg. Zijn trouwe geleidehond Daan is inmiddels ook niet meer weg te denken van kantoor.

Marianne Las van Bennekom

Receptionist

KaVuKu, LuPa, Pika: geen idee waar we het over hebben? Vraag het aan onze receptioniste Marianne! Deze voormalige scout zit niet snel om een praatje verlegen en kan jou in geuren en kleuren vertellen over deze scouting termen!

Marjan Boerman

Vrijwilliger Donateurbeheer

Thee, koffie of limonade; het maakt niet uit wat je Marjan geeft, haar glas zal altijd halfvol zijn! Deze altijd optimistische dame zet zich al heel wat jaren met hart en ziel in voor de stichting. Van vrijwilliger Individuele Opkikkerdagen tot receptioniste!

Doe jij mee?

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij Stichting Opkikker?