Stage facilitair evenementen

Krijg jij er een kick van als je dingen voor elkaar krijgt en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de stage facilitair misschien iets voor jou! Samen met jouw collega’s facilitair zorgen je ervoor dat alle voorzieningen voor de evenementen geregeld zijn.

Stichting Opkikker

Wij zetten ons, dag in dag uit, in voor gezinnen met een ziek kind. Ons doel is om deze gezinnen weer kracht te geven. Kracht die zij op dat moment goed kunnen gebruiken, omdat die er soms gewoon simpelweg niet (meer) is. Het zieke kind, ouders, broers en zussen, we zijn er voor hen allemaal. We nemen ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin wij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren. 

Afdeling evenementen

De afdeling evenementen zet één of meerdere keren per maand deze Opkikkerwereld neer. Een evenement voor tien tot zestig gezinnen, met talloze belevingen en verrassingen. De facilitaire medewerkers van het team zorgen ervoor dat alle voorzieningen voor deze evenementen geregeld zijn. Van een rode loper naar het kasteel tot aan een helikopterlandingsplaats; overal is aan gedacht! De gezinnen weten tijdens hun Opkikkerdag werkelijk niet waar ze moeten kijken. Hiervoor heeft het team nauw contact met allerlei relaties, leveranciers en vrijwilligers.

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)? 

Je ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden van team evenementen. Dit houdt in dat je je onder andere bezig houdt met de faciliteiten voor onze Opkikkerdagen. Zijn er nieuwe prinsessenjurken nodig? Dan regel jij deze! Je hebt hiervoor contact met bestaande contacten, maar probeert ook weer nieuwe contacten te leggen. Na afloop bekronen wij jou tot chef foto. Van alle gezinnen zijn er namelijk foto’s gemaakt tijdens hun Opkikkerdag en ze kunnen niet wachten om deze te ontvangen! Maar ook het aannemen van de telefoon, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, het maken van facilitaire plannen en het doen van onderzoek, is voor jou geen probleem!

Dit bieden wij:

Wij bieden jou de kans om grote evenementen tot een succes te maken! Je leert alle facetten van de evenementenwereld, want je helpt mee van A tot Z! Je komt terecht op een afwisselende stageplek, wat betekent dat elke dag anders kan zijn. Op ons kantoor werken leuke collega’s waar je veel van kan leren en door de open informele sfeer zal jij je snel op je gemak voelen. Stichting Opkikker betaalt haar stagiaires een kleine stagevergoeding. Van deze stageplek krijg je vooral veel voldoening.

Dit zoeken wij:

Iemand die ondanks veranderingen, spanning en druk toch blijft presteren. Je bent ijverig en hebt een hoog plichtsbesef. Daarom kun jij je taken zo goed en zorgvuldig uitvoeren. Verder ben je administratief vaardig, dus je kent het Office pakket en je kan je goed uitdrukken via email en telefoon. Je werkt goed samen met het team en problemen zie jij niet obstakels maar als uitdagingen. Je bent bereid om tijdens de Opkikkerdagen ook je handen uit de mouwen te steken.

Interesse?

Wil je na het lezen van dit profiel een gesprek over een mogelijke stageplek stuur dan je CV en een motivatie naar Adinda van der Zon (adindavanderzon@opkikker.nl) of bel 036-5386660, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.