Word vrijwilliger!

Psychologen beweren dat al ons gedrag is gericht op een beloning en dat niet-tastbare beloningen sterker werken dan tastbare beloningen. Als dat inderdaad zo is, dan geeft Opkikker gul. Blijheid, dankbaarheid en saamhorigheid: veel vrijwilligers noemen Opkikker ‘de meest inspannende vorm van ontspanning’. Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger voor Stichting Opkikker? Er zijn veel mogelijkheden: van ondersteuning op kantoor tot opbouwen tijdens een Opkikkerdag. Stuur ons een mailtje over jouw specifieke talenten of bekijk onze vacatures!

Met je collega’s aan de slag

Ook met je bedrijf kun je je een dag lang vrijwillig inzetten! Geef concreet invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en ga met je team als gezinsbegeleiders aan de slag tijdens een Opkikkerdag. Lees meer of bekijk de video.

Harry is al jaren een trouwe vrijwilliger van Stichting Opkikker. Hij heeft het gevoel echt een bijdrage te kunnen leveren en het verschil te kunnen maken.

Het leuke aan Opkikker is dat je heel direct betrokken bent bij de doelgroep. Dat geeft meer voldoening dan vergaderen over flauwekul. En je gaat door de Opkikkerdagen ook dingen in perspectief zetten. Mensen mopperen vaak. Maar als je tijdens een Opkikkerdag met een gezin op stap bent, besef je dat je eigenlijk geen recht van spreken hebt. Je hebt geluk als je kinderen gezond zijn en je moet je realiseren dat dit niet vanzelfsprekend is. Dat vergeet je soms te gemakkelijk, denk ik. Als ik dan ook nog de dankbaarheid en blijdschap bij de gezinnen zie, dat is ongelofelijk. Dat je met al die narigheid te maken hebt en dan toch het zonnetje in huis kunt zijn. Dat is bijna tegendraads. Onvoorstelbaar. En toch gebeurt dat heel vaak.

Beschikbare vacatures

Ben jij enthousiast geworden en wil jij je dolgraag als vrijwilliger inzetten voor Stichting Opkikker? Er zijn veel verschillende mogelijkheden: van ondersteuning op kantoor tot opbouwen tijdens een Opkikkerdag. Bekijk onze vacaturepagina voor alle vrijwilligersfuncties.