Maar de Opkikkerdag is pas het begin. Hierop volgt het Ambassadeurschap met nog vele, bijzondere momenten die het hele gezin keer op keer weer van nieuwe energie zullen voorzien! Door het ambassadeurschap geven we trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur.

Wij zijn Stichting Opkikker, een keten van kracht.

Ambassadeurschap

Bijna alle kinderen die een Opkikkerdag hebben beleefd, worden daarna ambassadeur voor Stichting Opkikker. Dit zijn niet alleen de patiëntjes, maar ook hun broertjes en zusjes. Alle ambassadeurs gaan geheel vrijblijvend op hun eigen manier aan de slag voor Opkikker.
Lees meer

Opkikkerdagen

Als je kind langdurig ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken. Alle lichtpuntjes zijn dan superbelangrijk. Dit doen wij op twee manieren: via Opkikkerdagen en ons unieke Ambassadeursprogramma.
Lees meer

Voor wie zetten wij ons in

Wij hebben als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Door middel van hun Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Dit zieke kind, in de leeftijd van 0 t/m 17 jaar, is langdurig onder behandeling of gaat een langdurige behandeling tegemoet in één van de 95 ziekenhuizen of instellingen waar wij mee samenwerken.
Lees meer
0

Opkikkermomenten gerealiseerd in 2023

Help jij mee om nog meer gezinnen met een ziek kind kracht te geven?