Steun ons

In Nederland zijn de levens van 250.000 gezinnen op zijn kop gegooid door de ziekte van een kind. Jaarlijks worden 10.000 gezinnen getroffen met dit slechte nieuws. Veel mensen voelen zich machteloos en willen helpen, op welke manier dan ook. Hoe vaak denken we immers niet 'kon ik maar iets betekenen'. Helpen kan zeker. Sterker nog: wij hebben jouw hulp hard nodig! Samen kunnen we deze gezinnen weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een blijvende Opkikker bieden, een lichtpuntje die vanaf hun Opkikkerdag zal blijven branden en ze kracht geeft in moeilijke tijden! 

Doneer

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om gezinnen met een langdurig ziek kind de ontspanning te bieden die zij zo hard nodig hebben. Met jouw donatie geef je deze gezinnen vrolijkheid, ontspanning én kracht. Je kunt er voor kiezen om eenmalig of structureel te doneren, op naam of anoniem. 

Organiseer of doe mee aan een actie

Wil je in actie komen voor Stichting Opkikker? We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, waar je gemakkelijk aan kunt deelnemen. Maar lijkt het jou leuk om al je creativiteit uit de kast te trekken en zelf een actie te organiseren? Dan juichen wij dit natuurlijk toe. Wij begeleiden je graag met de kennis en expertise en kunnen ook materiaal opsturen om te gebruiken tijdens je actie. 

Blok-1
Organiseer jouw eigen collecteweek!

Zou je het leuk vinden om te collecteren voor Stichting Opkikker? Organiseer eenvoudig jouw eigen collecteweek!

Blok-2
Organiseer jouw eigen actie!

Lijkt het je leuk om zelf of met jouw bedrijf/club een actie te organiseren voor Stichting Opkikker? Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijven en particulieren die jou voorgingen. Wie weet doe je nog leuke ideeën op!

Blok-3
Statiegeldactie

De statiegeldactie is altijd een groot succes! Vraag jouw plaatselijke supermarkt of ze ook mee willen doen! 

Sponsoren in natura

Er zijn allerlei materialen nodig voor de Opkikkerdagen. Wie weet kun jij ons daar aan helpen! Bekijk de lijst met materialen die in natura gesponsord kunnen worden.