Geef en Neem het ervan weekend

Geniet van een weekendje weg met je familie of vrienden en steun Stichting Opkikker! Dat is waar het om draait tijdens het Geef en Neem het ervan weekend. Ieder jaar krijg je de kans om voor een weekend een cottage te boeken op Center Parcs de Eemhof en hiermee onze stichting te steunen. De opbrengst van het weekend komt namelijk in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker! In 2020 vindt het Geef en Neem het ervan weekend plaats van 2 t/m 5 oktober 2020. 

Op dit moment zijn er alleen nog een aantal vijf-persoons Premium cottages beschikbaar. In de vijf persoons Premium cottage kun je met jouw gezelschap genieten van extra's zoals onder andere opgemaakte bedden en Nescafe Dolce Gusto! 

Tijdens het Geef en Neem het ervan weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die door ons, speciaal voor de Geef en Neem gasten, georganiseerd worden. De invulling van het weekend blijft nog even een verrassing, maar ga ervan uit dat wij er alles aan doen om het onvergetelijk te maken!

Extra bijzonder is het dat er tijdens dit weekend ook een Opkikkerdag zal plaatsvinden op Center Parcs de Eemhof. Je krijgt dus de unieke kans om getuige te zijn van dit bijzondere evenement. Sterker nog, je krijgt de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een aantal van onze exclusieve Opkikker activiteiten!

Bekijk onderstaande video voor een impressie van het Geef en Neem het ervan weekend: 

 

Je boekt een cottage door onderstaand formulier in te vullen. 

Gegevens hoofdboeker

Overzicht deelnemers

Overige informatie

Let op: zodra je dit formulier hebt afgerond, heb je een cottage gereserveerd voor het Geef en Neem het ervan weekend 2020. Wij sturen jou een factuur voor de aanbetaling van € 50,-. Zodra deze aanbetaling bij ons binnen is, is de boeking pas definitief! Later in het jaar ontvang je van ons de factuur voor het restbedrag en jouw cottagenummer.