Dam tot Damweekend

Na twee jaar is het ein-de-lijk weer mogelijk om met #teamopkikker mee te lopen met de Dam tot Damloop. Ga jij voor de klassieke 10 Engelse Mijl op zondag 18 september of zien we jou de avond ervoor bij de Dam tot Dam by Night? Welke keuze je ook maakt, beide dagen gaan wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! De afgelopen jaren heeft #teamopkikker bij elkaar ruim € 100.000 ,- opgehaald tijdens het Dam tot Damweekend en daar zijn we ontzettend trots op!

Dam tot Damloop 2022

De Dam tot Damloop vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september. Er zijn twee afstanden die je kunt afleggen: de 5 Engelse Mijl tijdens de Dam tot Dam by Night op zaterdag en de 10 Engelse Mijl tijdens de klassieke Dam tot Damloop op zondag. Je kan je als onderdeel van Team Opkikker opgeven voor beide dagen, dus voor ieder wat wils!

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs ruim voordat de algemene inschrijving van start gaat!
  • Starten voor de grote massa in een speciaal vak voor goede doelen
  • Toegang business faciliteiten Dam tot Dam Park
  • Stichting Opkikker Running shirt
  • Een Teamfoto
  • Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie

Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 200,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.

Lopen met een groep vrienden of collega’s in een team?

Het is mogelijk om met jouw vriendengroep of bedrijf een eigen team samen te stellen. Een team bestaat in principe uit 10 personen. Geef dit aan in het aanmeldformulier en wij reserveren – indien mogelijk – een teamplek!

Dam tot Dam-inschrijving

  • MM slash DD slash JJJJ
    De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht je jouw deelname na inschrijving annuleren, of mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal jouw bijdrage in het inschrijfgeld als eenmalige donatie worden beschouwd, evens de ingezamelde sponsorgelden. Het startbewijs voor de Dam tot Damloop is niet overdraagbaar en je dient contact op te nemen met Stichting Opkikker als jij niet meer kunt deelnemen. De stichting zal proberen om het startbewijs opnieuw in te zetten. Stichting Opkikker bevestigt jouw deelname nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden.
Menu