Dam tot Damweekend

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over het Dam tot Damweekend. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Dam tot Damweekend

Sinds 2017 is het mogelijk om met #teamopkikker mee te doen met het Dam tot Damweekend. Naast het lopen van de klassieke 10 Engelse Mijl is het ook mogelijk om mee te doen aan de andere onderdelen van dit mooie evenement. De afgelopen jaren heeft #teamopkikker bij elkaar ruim € 100.000 ,- opgehaald tijdens het Dam tot Damweekend!

Dam tot Damloop 2021

Vanwege het coronavirus doen wij dit jaar niet mee met de Dam tot Damloop. Wij hopen volgend jaar weer gezellig mee te doen met Team Opkikker! 

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs ruim voordat de algemene inschrijving van start gaat!
  • Starten voor de grote massa in een speciaal vak voor goede doelen
  • Toegang business faciliteiten Dam tot Dam Park
  • Stichting Opkikker Running shirt
  • Een Teamfoto
  • Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie

Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 200,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina op ons platform van Pifworld.

Lopen met een groep vrienden of collega’s in een team?

Het is mogelijk om met jouw vriendengroep of bedrijf een eigen team samen te stellen. Een team bestaat in principe uit 10 personen. Geef dit aan in het aanmeldformulier en wij reserveren – indien mogelijk – een teamplek!

Dam tot Dam-inschrijving

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht je jouw deelname na inschrijving annuleren, of mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal jouw bijdrage in het inschrijfgeld als eenmalige donatie worden beschouwd, evens de ingezamelde sponsorgelden. Het startbewijs voor de Dam tot Damloop is niet overdraagbaar en je dient contact op te nemen met Stichting Opkikker als jij niet meer kunt deelnemen. De stichting zal proberen om het startbewijs opnieuw in te zetten. Stichting Opkikker bevestigt jouw deelname nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden.
Menu