Partners

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en ontvangt geen subsidie van de overheid. Om haar doelstelling te kunnen bereiken is ze volledig afhankelijk van de inzet en ondersteuning van bedrijven en particulieren. Gelukkig zijn er veel partijen betrokken bij het werk van Stichting Opkikker. Sommige bedrijven zetten zich al meerdere jaren achter elkaar in voor de stichting. Graag vertellen we u meer over deze partnerships.

Stichting Opkikker is volledig afhankelijk van de steun van bedrijven en particulieren. Gelukkig hebben we verschillende partners die ons (financieel) steunen. Bekijk hieronder het overzicht van onze partners! Wil je meer weten over een eventueel partnership of sponsoring? Neem dan contact op met Ruud Sliphorst of Sebastiaan Huijsmans of bel 036-5386660. Ze informeren je graag over de mogelijkheden!

Alliander

Alliander is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Zij steunen ons niet alleen financieel. Ook adopteren ze Opkikkerdagen waarbij hun personeel zelf de handen uitsteekt om gezinnen te begeleiden.

Center Parcs

Center Parcs (de Eemhof) is onze vaste locatie voor de Opkikkerdagen. Ook sponsoren zij jaarlijks een Opkikkerdag en hebben wij twee vaste locaties op het park in bruikleen: onze Opkikkerlanden.

Eeko

Eeko is onze inzamelpartner voor het recyclen van alle (oude) mobiele telefoons en cartridges.

CleanLease

CleanLease steunt ons jaarlijks met een financiële bijdrage. Daarnaast rijden al hun vrachtwagens rond met ons logo erop.

Koninklijke Saan B.V.

Koninklijke Saan B.V. is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Zij steunen deze dag niet alleen financieel. Ook komt het personeel helpen om tijdens deze dag een gezin te begeleiden.

LeasePlan

LeasePlan stelt kosteloos een auto beschikbaar. Deze wordt onder andere gebruikt voor de organisatie van de Opkikkerdagen en voor het rondrijden van gezinnen.

Nian uitgeverij

NIAN is onze partner waarmee wij een huis-aan-huiskrant uitbrengen. Zij verzorgen de werving van adverteerders, productie en verspreiding van de krant.

Pon

Pon draagt inmiddels al een aantal jaar (financieel) bij in de organisatie van een Opkikkerdag.

Haribo

Haribo is met ons een langdurige samenwerking aangegaan. Zij steunen ons op verschillende manieren: ze helpen ons bijvoorbeeld bij de Valentijnsdag-actie. Ook adopteren ze Opkikkerdagen. Deze dagen steunen zij financieel én het personeel begeleidt gezinnen tijdens deze dagen.

Sogeti

Sogeti is al ruim tien jaar een vaste partner. Zij sponsoren jaarlijks een Opkikkerdag. Zij steunen deze dag niet alleen financieel. Ook komt het personeel helpen om tijdens deze dag een gezin te begeleiden.

Supportactie

De Supportactie is een loterij voor goede doelen. Een mooie groep supporters steunt onze stichting met hun deelname.

Vattenfall

Vattenfall is sinds jaar en dag al sponsor van onze Opkikkerdagen. Dit doen zij niet alleen financieel. Ook komt het personeel tijdens deze dagen een gezin begeleiden. Daarnaast kunnen klanten van Vattenfall gespaarde punten doneren aan onze stichting.

Duinrell

Attractiepark Duinrell stelt jaarlijks verschillende weekenden het park aan ons open. Deze weekenden organiseren wij bijvoorbeeld de Geef en Neem weekenden.

Lot of Happiness

Stichting Opkikker is begunstigde van de Lot of Happiness loterij. Dit betekent dat minimaal 50% van een lot in deze loterij regelrecht naar de Opkikkerdagen gaat. Om deze loten te verkopen gaan wervers langs de deur. Zij dragen een wit shirt met Stichting Opkikker erop, of jas met het logo van Lot of Happiness erop gedrukt.