Partners

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en ontvangt geen subsidie van de overheid. Om haar doelstelling te kunnen bereiken is ze volledig afhankelijk van de inzet en ondersteuning van bedrijven en particulieren. Gelukkig zijn er veel partijen betrokken bij het werk van Stichting Opkikker. Sommige bedrijven zetten zich al meerdere jaren achter elkaar in voor de stichting. Graag vertellen we u meer over deze partnerships.

Stichting Opkikker is volledig afhankelijk van de steun van bedrijven en particulieren. Gelukkig hebben we verschillende partners die ons (financieel) steunen. Bekijk hieronder het overzicht van onze partners! Wil je meer weten over een eventueel partnership of sponsoring? Neem dan contact op met John Alosery (john@opkikker.nl) of Ruud Sliphorst (ruud@opkikker.nl). Bellen kan natuurlijk ook via 036 538 66 60.

Alliander

Alliander is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel die dag de handen uit de mouwen te steken. In 2020 zelfs al voor de vijftiende keer!

Centerparcs

Center Parcs (de Eemhof) is onze vaste locatie voor de Opkikkerdagen. Ook sponsoren zij jaarlijks een Opkikkerdag en hebben wij twee vaste locaties op het park in bruikleen: onze Opkikkerlanden.

Eeko

Eeko is onze inzamelpartner voor het recyclen van alle (oude) mobiele telefoons en cartridges.

CleanLease

CleanLease

CleanLease steunt ons jaarlijks met een financiële bijdrage en daarnaast zijn wij op al hun vrachtwagens te zien met ons logo.

Koninklijke Swaan

Koninklijke Saan B.V.

Koninklijke Saan B.V. is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel die dag de handen uit de mouwen te steken.

LeasePlan

LeasePlan stelt kosteloos een auto beschikbaar voor de organisatie van de Opkikkerdagen en het vervoeren van gezinnen.

Nian uitgeverij

NIAN is onze partner, waarmee wij een huis-aan-huiskrant uitbrengen. Zij verzorgen de werving van adverteerders, productie en verspreiding van de krant.

Pon

Pon draagt inmiddels al een aantal jaar (financieel) bij in de organisatie van een Opkikkerdag.

ROTO B.V.

ROTO B.V. is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel de handen uit de mouwen te steken.

Sogeti

Sogeti is al ruim tien jaar een vaste partner, die o.a. jaarlijks een Opkikkerdag sponsort. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel die dag de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast hebben zij jarenlang onze website gebouwd en onderhouden.

Supportactie

De Supportactie is een loterij voor goede doelen. Een mooie groep supporters steunt onze stichting met hun deelname.

Vattenfall

Vattenfall is sinds jaar en dag al sponsor van onze Opkikkerdagen. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel die dag de handen uit de mouwen te steken. Ook kunnen klanten gespaarde punten doneren aan onze stichting. https://www.vattenfall.nl/over-vattenfall/

Zicht Adviseurs

Zicht Adviseurs

Zicht Adviseurs is al een aantal jaar trouwe sponsor van een Opkikkerdag. Dit doen zij zowel financieel als door het met het personeel die dag de handen uit de mouwen te steken.

Lot of Happiness

Stichting Opkikker is begunstigde van de Lot of Happiness loterij. Hiervoor gaan er wervers langs de deur. Zij dragen een wit Stichting Opkikker shirt of jas met het logo van Lot of Happiness erop gedrukt. Met jouw deelname maak je niet alleen kans op de hoofdprijs van wel 1.000.000 euro, maar minimaal 50% van jouw bijdrage gaat ook nog eens regelrecht naar de Opkikkerdagen die wij organiseren voor gezinnen met een ziek kind.