Statiegeldactie

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze statiegeldactie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Steun ons met statiegeld

Bij alle supermarkten in Nederland kun je als klant jouw statiegeldflessen inleveren. Deze supermarkten bieden in de meeste gevallen de mogelijkheid om vervolgens jouw statiegeld bon te doneren aan het goede doel. Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk supermarkten op deze manier Stichting Opkikker willen steunen. Gemiddeld brengt zo’n actie in een maand tijd namelijk € 150,- op! Help jij mee om ook bij de supermarkt bij jou in de buurt statiegeldbonnen in te zamelen voor onze Opkikkerdagen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina!

Stappenplan

Stap 1: Stap jouw supermarkt binnen en vraag bij de servicebalie naar ‘degene die over de statiegeldactie gaat’ en vertel dat je er namens Stichting Opkikker bent.

Stap 2: Bij de meeste supermarkten hebben ze een rooster. Iedere maand zetten ze zich in voor een ander doel. Naar aanleiding van jouw vraag, zullen ze kijken wanneer er een plekje vrij is.

Stap 3: Is er een maand vrij voor Stichting Opkikker? Fantastisch! Vraag de contactgegevens van de supermarkt en welke materialen ze graag ontvangen, zodat wij de supermarkt posters, folders en/of kranten van Opkikker kunnen sturen. Ook hebben wij, indien nodig, een inzamelzuil tot onze beschikking, die gedurende de inzamelperiode door de supermarkt gebruikt kan worden. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Mail onze vrijwilliger Harry (statiegeld@opkikker.nl) of bel naar 036-5386660.

Ben je ambassadeur van Stichting Opkikker? Dan ontvang jij naar aanleiding van deze actie onze ‘Opkikker Statiegeldspeld’ uitgereikt op de eerstvolgende Ambassadeursdag!

Statiegeldactie

Menu