Mogen we op jouw bijdrage rekenen?

Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje te zijn voor het hele gezin, waar ze nog lang op kunnen teren. Wil jij met je bedrijf bijdragen aan een Opkikkerdag voor gezinnen met een ernstig ziek gezinslid? Geweldig! Donateurs van € 500 of meer ontvangen van ons een persoonlijk verslag van een gezin dat dankzij jullie heeft kunnen genieten van een Opkikkerdag.

Daarbij zijn donaties aan Stichting Opkikker fiscaal aftrekbaar. Stichting Opkikker is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Voor meer informatie of advies hierover kun je gerust contact opnemen met Ruud Sliphorst of Sebastiaan Huijsmans of bel 036-5386660. Ze informeren je graag over de mogelijkheden!

Sponsor een Opkikkerdag

Willen jullie een Opkikkerdag van echt dichtbij beleven? Bij een donatie vanaf € 5.000,- bieden wij jou en je collega’s ook de mogelijkheid om zelf de handen uit de mouwen te steken als persoonlijk begeleiders van de Opkikkergezinnen!

Sponsoren in natura

Niet alleen financiële steun is welkom: we zijn ook altijd blij met sponsors die ons van allerlei producten of diensten kunnen voorzien. Zoals bijvoorbeeld fotografen, bouwers van grote decoratiestukken of leveranciers van kindercadeautjes.

Heb jij iets in de aanbieding waarvan je denkt dat wij goed kunnen gebruiken? Stuur ons gerust een e-mail. Wij horen het graag. Alvast bedankt!

Kom met jouw bedrijf in actie

Lijkt het jou leuk om met jouw bedrijf in actie te komen voor Stichting Opkikker? Bekijk dan onze pagina voor meer informatie over aan de slag met jouw bedrijf.