Doe een periodieke schenking

Als je een mooi bedrag wilt schenken aan Stichting Opkikker kan dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een periodieke schenking, die je vastlegt voor minimaal 5 jaar. Het grote voordeel voor jou als donateur: jouw gift is aftrekbaar van de belasting, ongeacht de hoogte van het bedrag. De belastingdienst heeft Stichting Opkikker namelijk aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn giften van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar.

Hoe groot het belastingvoordeel is hangt af van je persoonlijke omstandigheden. Aan welke voorwaarden een periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek, kun je lezen op www.belastingdienst.nl/giften.

Aan de slag

Wil je alvast aan de slag met jouw periodieke schenking aan Stichting Opkikker? Download dan de overeenkomst periodiek schenken onderaan deze pagina. Vul ‘m in en stuur de overeenkomst naar:

Stichting Opkikker
Antwoordnummer 145
1300 VC  ALMERE

Je mag de overeenkomst ook scannen en mailen naar info@opkikker.nl.

Na ontvangst vullen wij de overeenkomst verder in. Daarna sturen we deze zo spoedig mogelijk naar je terug. Bewaar de ingevulde overeenkomst goed: je hebt deze nodig bij je belastingaangifte voor de aftrek van de door jou gedane donatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. Voor meer informatie of advies hierover kun je gerust contact opnemen met Ruud Sliphorst of Sebastiaan Huijsmans of bel 036-5386660. Ze informeren je graag over de mogelijkheden!