Mobieltjesactie

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze mobieltjesactie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Inzamelen oude mobieltjes

Help mee om oude mobieltjes in te zamelen voor Opkikker! Ze worden goed gerecycled door Eeko én wij ontvangen voor iedere telefoon een vergoeding! Dankzij de inzet van enthousiaste inzamelaars hebben we de afgelopen jaren al meer dan 600.000 mobiele telefoons ingezameld. De doelstelling voor 2021 is 100.000 telefoons! Help je mee? Vraag dan via onderstaand formulier jouw inzameldoos aan!

In verband met vakantie, ontvang je de inzameldoos iets later dan je van ons gewend bent. Vanaf maandag 9 augustus versturen wij de inzameldozen weer regelmatig!  

Zodra de doos vol is, zijn er meerdere manieren om de volle doos bij Stichting Opkikker te krijgen. Halverwege deze pagina staan alle mogelijkheden!

0

Ingezamelde mobieltjes in 2021

Vraag een inzameldoos aan

Doos vol? Lever hem in!

Opsturen of afgeven

Je kunt de volle inzameldoos met de juiste frankering opsturen naar:
Stichting Opkikker
Versterkerstraat 3C
1322 AN Almere.

Wil je het pakketje liever bij ons afgeven? Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Laten ophalen door DHL

Ook kunnen wij jouw inzameldoos bij jou thuis of op het werk laten ophalen door DHL Parcel. Dit gebeurt van dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 18:00 uur. Komen ze het bij je werk ophalen? Leg de doos dan alvast klaar bij de receptie!

Veelgestelde vragen

Menu