Ontdek onze nieuwe campagne

Het is éindelijk zover: vol trots mogen wij jullie de nieuwe Opkikker-campagne laten zien met als centrale boodschap: “Een Opkikkerdag is ongelofelijk”. Want… hoe leg je iemand uit wat een Opkikkerdag is en wat er tijdens een Opkikkerdag allemaal gebeurt? Waar begin je? Vliegen in een helikopter? Check! Boeven vangen samen met echte politieagenten? Dat gebeurt gewoon! Racen in de snelste sportwagens? Zeker weten! Zwaardvechten met piraten? Daar sluiten we de dag even mee af! Je gelooft het bijna niet, maar het is allemaal écht waar: een Opkikkerdag is gewoonweg ongelofelijk! En daarom zijn wij zo ontzettend blij met deze campagne!

Het verhaal van Leviano

Met trots presenteren wij: Leviano! Toen we een hoofdrolspeler zochten voor onze nieuwe campagne, wisten we meteen dat Leviano de perfecte keuze was. Zijn stralende glimlach had ons al vanaf het eerste moment betoverd. Hier delen we het achtergrondverhaal van Leviano, de ster van de campagne, die in zijn jonge leven al heel wat te verduren heeft gehad.

Willen jullie ons helpen?

Willen jullie ons helpen om aan zoveel mogelijk mensen de ongelofelijke Opkikkerwereld te laten zien? Deel dan onze berichten via Facebook, Instagram en/of Linkedin. Hoe meer mensen de campagne zien, hoe meer lichtpuntjes we in de toekomst kunnen brengen!

Heb je dit jaar de Ambassadeursdagen bezocht? Dan kan het zijn dat je op de foto bent geweest in onze Photobooth en zélf even de hoofdrol hebt gespeeld in onze nieuwe campagne! Zoek deze foto(s) via onderstaande link en deel deze op jouw social media, Het is natuurlijk helemaal leuk als je deze foto wilt delen en vertellen waarom jóuw Opkikkerdag zo ongelofelijk was!