Dam tot Dam weekend

Vorig jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan de Dam tot Damloop met een groep van 100 man die de 10 Engelse Mijl hebben gelopen. Het lopen is alleen al een prestatie van formaat, maar daarnaast hebben de deelnemers zich keihard ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Een enorme opbrengst van € 38.000,- was het resultaat!

Dit jaar zetten we niet alleen in op de 10 Engelse Mijl maar ook op alle andere disciplines van dit mooie evenement. Doe jij met ons mee en wil je onderdeel worden van Team Opkikker? Bekijk hieronder alle onderdelen van het Dam tot Dam weekend!

Dam tot Dam by night

Een dag eerder, op zaterdagavond 22 september, vindt de Damloop by night plaats. Je loopt 5 Engelse Mijl (8 kilometer) door de verlichte straten van Zaandam. Door de afstand ook geschikt voor beginnende hardlopers of als warming-up voor de 10 Engelse Mijl de dag erna! 

 

Dam tot Dam FietsClassic

Zondag 23 september staan 6.000 fietsers aan de start van de Dam tot Dam FietsClassic. De start en finish van de 40, 60, 85, 105 en 140 km zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Hierna volgen de unieke passage per fiets door de IJtunnel en prachtige routes langs Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam.