KIK. magazine

KIK. magazine is het tijdschrift voor en door onze Opkikker ambassadeurs. Deze valt ieder kwartaal op de mat en wordt ook wel gezien als 'een opkikker door de brievenbus'. Dit is letterlijk een glossy voor én door onze ambassadeurs. Zo krijgen ze bijvoorbeeld ook zelf de kans om in het tijdschrift te staan; als fotomodel op de cover, op de foto met hun held of door ze te laten vertellen over hun unieke passie. Ook proberen we de ambassadeurs altijd te betrekken bij onze interviews met diverse BN'ers, zoals André Kuipers. 

Hieronder hebben we een aantal van onze KIK. artikelen uitgelicht, zodat jullie een goed beeld krijgen van wat er allemaal in dit tijdschrift staat! 

“Ik ben mega trots op mijn lintje, op school vinden de oudere kinderen mij nu stoer”
In de rubriek 'portretserie' brengen we grote en kleine verhalen van ambassadeurs in beeld. Iets doen voor een ander, dat is wat deze jonge kanjers maar al te graag doen. Alleen of met behulp van iemand anders, dat maakt niet uit. Door hun omgeving is dit niet onopgemerkt gebleven. Finn heeft zelfs een jeugdlintje van zijn burgemeester ontvangen!
Kijk mij met Martin Garrix!

In de rubriek 'Kijk mij' ontmoet een ambassadeur zijn of haar held en krijgt de gelegenheid om iets te vragen. Roos ontmoette Martin Garrix! 

Vraag van Roos:
‘In welk nummer van jou zit een drumritme waar je bijzonder trots op bent?’

Antwoord:
‘Het nummer ‘registration code’, van een paar jaar geleden, heeft een drumritme waar ik trots op ben!’