Stage projectondersteuning

Elke maand worden er superveel acties georganiseerd voor én door Stichting Opkikker. Een sterk staaltje organisatiekunst en relatiebeheer is daarvoor onmisbaar. Ben jij een punctuele duizendpoot die het liefst zoveel mogelijk tegelijk doet, dan is deze functie misschien wel wat voor jou.

Stichting Opkikker

Wij zetten ons, dag in dag uit, in voor gezinnen met een ziek kind. Ons doel is om deze gezinnen weer kracht te geven. Kracht die zij op dat moment zo goed kunnen gebruiken, omdat die er soms gewoon simpelweg niet (meer) is. Het zieke kind, ouders, broers en zussen, we zijn er voor hen allemaal. We nemen ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin wij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren. 

Afdeling PR/Fondsenwerving

De afdeling PR/Fondsenwerving heeft als doel om zoveel mogelijk Opkikkerdagen mogelijk te maken, door enerzijds te werken aan de naamsbekendheid van te stichting en anderzijds de samenleving op te roepen om in actie te komen voor de stichting. Om de evenementen te kunnen bekostigen, zijn wij namelijk afhankelijk van particuliere en zakelijke initiatieven. Aan de afdeling PR/Fondsenwerving om dit in goede banen te leiden!

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)? 

Als stagiair(e) fondsenwerving help je het team om fondsenwervende acties te realiseren. Je hebt contact met deze bedrijven en particulieren, regelt benodigdheden voor de actie en zorgt dat het administratief allemaal tiptop in orde is! Je bent verantwoordelijk voor eigen acties en regelt alles van A tot Z. Het is voor jou geen probleem om de telefoon aan te nemen of op pad te gaan. Heb je ook nog eens een vlotte pen? Dan kun je wellicht ook nog een handje helpen bij ons magazine KIK. Kortom, een veelzijdige stage, waar geen dag hetzelfde is.

Wij zoeken..

Een gezellige collega die samen met ons de acties tot een succes wilt maken! Verantwoordelijkheidsgevoel is dan ook een eigenschap die bij jou hoort. Je bent stressbestendig en kan probleemoplossend denken. Je bent bezig met een relevante opleiding en bent 3-5 dagen per week beschikbaar. Het betreft een meeloopstage. Een (afstudeer)opdracht is bespreekbaar. Je hebt ervaring met het office pakket, kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en bent communicatief vaardig.

Wij bieden..

Een leuke stageplek, waar geen dag hetzelfde is! Naast je werkzaamheden op kantoor, help je ook tijdens de evenementen, welke ongeveer maandelijks plaatsvinden. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar. Van deze stageplek krijg je vooral veel voldoening.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar Adinda van der Zon (adindavanderzon@opkikker.nl).