#teamopkikker

Ben jij een echte sportieveling? En zou je het leuk vinden om met jouw sportieve prestaties geld op te halen voor Stichting Opkikker? Word dan onderdeel van #teamopkikker! Bij Team Opkikker zitten hardlopers, fietsers, klimmers, zwemmers, noem maar op! Wat jouw sport ook is, jouw prestatie is geld waard!

Onze grootste #teamopkikker actie is momenteel de Dam tot Damloop. In twee jaar tijd hebben we hiermee €56.000,- opgehaald! Ook in 2019 doen wij hier weer aan mee. Maar het mooie is dat je geld kunt ophalen met elke sportactiviteit die jij bedenkt. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een hardloopwedstrijd, een voetbal toernooi organiseren of geld ophalen voor jouw paardrijwedstrijd. Het is eigenlijk heel simpel: vraag jouw vrienden en familie om jou te steunen met een donatie. Wie weet vinden ze het zelfs wel leuk om met jou mee te doen!

Wil je zelf een sportevenement organiseren? Bijvoorbeeld op jouw sportclub of op school, dan willen we jou hier natuurlijk bij helpen. Neem contact op met Jorian via het telefoonnummer 036-5386660 of door te mailen naar jorian@opkikker.nl

Stappenplan:

  1. Laat via onderstaand formulier aan ons weten dat je mee wilt doen met #teamopkikker
  2. Wij nemen contact met jou op en zorgen dat je de benodigde spullen en informatie ontvangt
  3. Je kunt geld inzamelen via pifworld. Maak een account aan en vraag mensen jou via deze website te steunen!
  4. Trek jouw sportkleding uit de kast en ga aan de slag om jouw sportieve prestatie te halen!

Het zou te gek zijn als steeds meer mensen zich inzetten voor Stichting Opkikker. Niet alleen levert het mooie bekendheid op voor de stichting, de opbrengst zorgt er ook voor dat we Opkikkerdagen kunnen blijven organiseren. Word ook jij onderdeel van Team Opkikker?