Onze corona-maatregelen

Wij volgen momenteel het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en willen op dit moment vooral onze kwetsbare doelgroep beschermen. Bekijk hieronder ons volledige corona beleid.

Veelgestelde vragen over ons corona-beleid

Ja, wij organiseren weer Opkikkerdagen. Aangezien de maatregelen continu wijzigen, wijzigen onze Opkikkerdagen mee! Wij houden ons ten allen tijden aan de adviezen van het RIVM.

Wij volgen tijdens onze Opkikkerdagen en andere evenementen de regels vanuit de overheid. Omdat de ontvangst, lunch en het diner in een restaurant plaatsvinden, dient iedereen (gezinnen en vrijwilligers) bij aankomst een coronabewijs te laten zien. Wij scannen hiervan de QR-code. Dit coronabewijs krijg je als je bent gevaccineerd of bij een negatief testresultaat (die binnen 24 uur voor aanvang is afgenomen). Het coronabewijs kan worden uitgeprint of getoond worden via de CoronaCheck app op jouw mobiel.

Ja dat kan. Ken jij een gezin met een langdurig, ernstig ziek kind dat nog niet eerder een Opkikkerdag heeft mee mogen maken? Dan kun jij ze hier bij ons aanmelden.

Sinds het begin van de corona pandemie werken de medewerkers en vrijwilligers van kantoor waar mogelijk vanuit huis. Wij zorgen echter dat er op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur altijd iemand aanwezig is op kantoor.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur (036-5386660). Daarnaast zullen alle vragen die per e-mail gestuurd worden, zo spoedig mogelijk (op werkdagen binnen 48 uur) worden beantwoord. Stuur hiervoor een e-mail naar info@opkikker.nl.

We begrijpen dat het in deze periode lastiger is om een actie te bedenken en uit te voeren. Echter, wij zitten boordevol ideeën en helpen jou graag bij het organiseren van een actie! Neem contact op met onze actiecoördinator Lotte (lotte@opkikker.nl) en zij helpt jou verder.

Ja, zeker! Vanaf ons kantoor in Almere kunnen wij dagelijks spullen opsturen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@opkikker.nl

Ingezamelde telefoons kunnen weer naar ons kantoor worden gestuurd zoals je van ons gewend bent.

Ja, dat kan zeker! Een nieuwe inzameldoos kun je aanvragen via het formulier op onze website.

Wat lief dat je aan ons denkt in deze periode! Je kunt via www.opkikker.nl/doneer gemakkelijk een donatie doen.

Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 036-5386665.