Vrijwilliger fotograaf

Vrijwilligers

Heb jij een passie voor (portret)fotografie en zou je het ontzettend leuk vinden om tijdens onze Opkikkerdagen minishoots te verzorgen en de gezinnen op deze manier een blijvende herinnering mee te geven? Dan hebben wij een vrijwilligersrol die jou op het lijf geschreven is! Kom jij ons versterken als Opkikker fotograaf?

Over onze Opkikkerdagen

Onze Opkikkerdagen vinden vrijwel altijd plaats op Center Parcs de Eemhof. Mede omdat wij hier onze eigen ruimtes hebben – ook wel onze Opkikkerlanden genoemd – waar we de beleving van de activiteiten kunnen optimaliseren. Tijdens een Opkikkerdag komen er 20 tot 55 gezinnen met een ziek gezinslid naar de Eemhof toe, om met het gezin te genieten van een dag zonder zorgen. Wij hebben voor ieder gezin een op maat gemaakt programma gemaakt, die helemaal gebaseerd is op de wensen en interesses van alle gezinsleden. Wij nemen ze deze dag mee naar onze Opkikkerwereld, een wereld waar alles mogelijk is en de ziekte even niét de hoofdrol speelt.

Opkikker fotograaf

Ieder gezin krijgt tijdens hun Opkikkerdag ook een korte fotoshoot aangeboden, zodat alle gezinnen naderhand mooie gezinsfoto’s hebben én een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. Als Opkikker fotograaf verzorg je deze minishoots van +- 20 minuten per gezin.

We zijn zowel op zoek naar fotografen die in een studio (binnen) kunnen fotograferen, als fotografen die buiten op het park fotoshoots kunnen verzorgen.

Wanneer

Onze Opkikkerdagen vinden het hele jaar door plaats. Meestal op een zaterdag, maar af en toe ook doordeweeks. We begrijpen dat jij niet altijd kan helpen. Daarom ontvang je van ons de data van de Opkikkerdagen waarvoor wij nog Opkikker fotografen zoeken, zodat jij kunt aangeven welke dagen jij beschikbaar bent!

Interesse?

Lijkt het jou ontzettend leuk om vrijwilliger te worden bij Stichting Opkikker? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.