Bandall fietst voor Opkikker

Actueel-Acties

Donderdag 1 september heeft het bedrijf Bandall een supermooi bedrag opgehaald voor Stichting Opkikker. Ongeveer 20 Bandallers fietsten van het verkoopkantoor in De Meern naar de 70 km verderop gelegen Bandall fabriek in Heemskerk. Of andersom. De echte fanatiekelingen fietsten zelfs heen én terug, wat dan neerkomt op 140 km!

 

Bandall is een internationaal familiebedrijf dat zich sinds 1990 volledig richt op duurzame bundel- en banderolleeroplossingen in de verpakkingsindustrie. Afgelopen donderdag verlieten zij hun kantoorruimte om aan de lange fietstocht te beginnen. De eerste Bandallers vertrokken vanaf De Meern naar hun collega’s in Heemskerk. Na deze rit van 70 km konden de collega’s van Heemskerk aansluiten en fietsten zij weer terug naar De Meern. Dit alles onder het mom van “het tempo hoeft niet hoog, meedoen is belangrijker dan winnen.”

 

De deelnemers promootten de actie in hun eigen netwerk om tot een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen komen. Na de gezellige fietstocht heeft het team een cheque van maar liefst €7.349 in ontvangst mogen nemen, maar de teller loopt door. Inmiddels zitten ze zelfs al op het prachtige resultaat van ruim €10.000!

 

Wij willen Bandall bedanken voor hun creatieve idee en inzet!