Collecteweek van Amanda

Ambassadeurschap Opkikker-Actueel
Collecte Stichting Opkikker Deurne

Afgelopen week hebben we nóg meer toffe ambassadeurs beter leren kennen vanwege verschillende collecteweken. Amanda was één van hen en heeft met trots €1.463,39 mogen ophalen voor Stichting Opkikker! Samen met een aantal andere ambassadeurs heeft zij onze Keten van Kracht kunnen ervaren.

Contact tijdens de collecte

Ineens de fysio op de stoep om geld op te halen voor de stichting? Tijdens het uitdelen van de collectebussen kwam Amanda erachter dat haar kennissen ook graag mee wilden helpen. Zo kwam de fysio een collectebus ophalen, want zijn vrouw bleek al jaren ambassadeur te zijn. De ambassadeurs in Zaanstad maakten daarnaast een gezellige groepsapp aan om contact te houden tijdens hun collecteweek. Hierbij kwamen twee ambassadeurs erachter samen op school te zitten en vroeger in dezelfde straat te hebben gewoond.

 

Niet alleen in Zaanstad werkten trotse ambassadeurs samen om geld op te halen. Ook in Krimpenerwaard, Nieuwknoop, Blommaert en Deurne liepen de afgelopen weken collectanten voor Stichting Opkikker. Zij haalden samen ruim €1.710 op!

Collecte Stichting Opkikker Zaanstad

Samen sterker dan alleen

Sommige collectanten vonden het lastig om te collecteren, omdat niet alle inwoners van de collecteplaatsen Stichting Opkikker kenden. Anderen stonden juist versteld hoeveel geld er soms in de bus gegooid werd en hoe enthousiast iemand was over de stichting. Vandaar onwijs bedankt namens Amanda en Stichting Opkikker!

 

Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan door een steentje bij te dragen aan de collecte. Na afloop besloot de groep de groepsapp te behouden om elkaar op een ander moment nog eens kunnen helpen. Zoals Amanda zei: “Samen staan we sterker dan alleen.” Ze lopen daarom graag volgend jaar opnieuw voor ons!

Collecte Stichting Opkikker Krimpenerwaard
Collecte Stichting Opkikker