Cosun Beet Company komt in actie

Actueel-Acties

De ploegleid(st)ers van de jeugdrondeploeg Cosun Beet Company (vroeger: Suiker Unie) in Dinteloord besloten spontaan een nieuwe actie op te zetten na de verandering van hun bedrijfsnaam. Tijdens de Nationale Jeugdronde in Roosendaal bleek de naamsverandering voor velen namelijk wel even wennen.

 

Zo werd er nog vaak Suiker Unie gezegd of werd van Cosun het woord CoNsun gemaakt. Daarnaast werd ook door veel mensen gezegd dat Cosun Beet Company in Stampersgat ligt, terwijl het bedrijf toch echt in Dinteloord is gevestigd.

 

Om hier op een leuke manier mee bezig te zijn, liepen de ploegleid(st)ers afgelopen Nationale Jeugdronde met een oud verfblik rond. Er moest telkens €1 betaald worden voor het gebruik van de woorden Suiker Unie, CoNsun of Stampersgat.

 

Helaas – of misschien juist gelukkig voor ons 😉 – ging dit regelmatig fout: het verfblik raakte steeds voller en voller. De ploegleid(st)ers besloten het geld naar Opkikker over te maken. Het resultaat? Een pot gevuld met €200, zodat er voor nóg meer gezinnen een gave Opkikkerdag georganiseerd kan worden!

 

Cosun Beet Company, bedankt!